Stânga liberală continuă să-și impună agenda radicală împotriva valorilor americane. Aproape toții democrații din Congresul american au sprijinit un proiect de lege care impune școlilor să permită sportivilor de sex masculin, care se identifică drept fete, să concureze în echipele de sex feminin, potrivit Daily Signal.

Legea denumită „Equality Act” va modifica actul normativ privind drepturile civile din 1964, pentru a crea caracteristici de „orientare sexuală și identitate de gen” în temeiul legii federale anti-discriminare. Printre altele, proiectul de lege ar obliga școlile publice să extindă echipele sportive feminine prin includerea bărbaților  biologici, dar care se identifică ca fete transgender.
 
Sarah Warbelow, directorul unei organizații pentru drepturile omului, a lăudat „impactul pozitiv asupra proiectului de lege asupra sportului din licee, amintind că există încă ”discriminări” în unele state.

„Multe state au legi discriminatorii în ceea ce privește orientarea sexuală și identitatea de gen și toate au în continuare echipe sportive pentru femei. Argumentele despre sportivii transgender care participă la competiții sportive în conformitate cu identitatea lor de gen, conform cărora beneficiază de avantaje în competiții, nu au fost confirmate”, a explicat un senator democrat în argumentarea proiectului de lege.

În Connecticut, doi alergători  născuți bărbați, dar care se consideră femei, au dominat fetele în competiția organizată de un liceu, lucru care a făcut-o pe una dintre eleve să numească avantajul bărbaților drept „demoralizant”.
Contestatarii legii susțin că  legea  „Equality Act”  va duce la o invazie a bărbaților în competițiile destinate sexului feminin, inclusiv în atletism.”Barbații vor domina sporturile destinate sexului feminin, a avertizat Julia Beck, șefa unei organizații radicale feministe.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews