ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înainte de a părăsi conducerea celei mai „productive” francize a avortului din lume, Planned Parenthood, Cecile Richards a găsit un mod grotesc de a-i face pe oameni să vorbească despre ei înșiși. Pentru a-și promova noua carte, intitulată „Make Trouble¨, campioana american a „drepturilor de reproducere” a postat pe Twitter o fotografie a cățelului său, însoțită de hashtag #AdoptDontShop. În traducere: adoptați câinii, nu îi cumpărați.

Inevitabi, au început să curgă reacțiile și comentariilor celor are susțin viața și  luptă în SUA împotriva rețelelor de clinici Planned Parenthood.. În mare, majoritatea internauților și-au aminitit, citind mesajul lui Richards de pe Twitter, că doamna care le cere acum americanilor să adopte câini  a contribuit, prin munca sa, la extinderea lanțului de clinici abortive și la uciderea a milioane de copii.

În timpul mandatului său, Planned Parenthood a practicat aproximativ 300.000 de avorturi în fiecare an, dintr-un total de 3,5 milioane efectuate în SUA. Și pentru fiecare femeie care convinsă să-și dea copilul care urma să se nască spre adopție, au existat 113 alte femei care au decis să facă avort. Toate, finanțate din fonduri publice. La astea se mai adaugă și faptul că  gigantul „ apărărării sănătății femeilor”, așa cum îi placea lui Richards să definească clinicile PP, se află în centrul anchete la nivel de stat și federal cu privire la acuzația de trafic ilegal de organe prelevate de la fetuși avortați, scrie site-ul italian I Tempi.

 Acum, când mandatul său la conducerea PP se apropie de sfârșit (timp de câteva luni, presa americană a anunțat eliberarea iminentă  din funcția de conducere), Cecile Richards a decis că a venit timpul să ofere sfaturi despre „paternitate” și a anunțat că pe viitor se va axa pe „apărarea drepturilor tuturor”. Până atunci,  regina clinicilor avorturilor postează un apel pe Twitter în favoarea adopției câinilor. 

Planned Parenthood (PP) este principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”.  Anul trecut, Camera Reprezentanților din Congresul SUA a votat pentru retragerea finanțării publice acordate gigantului federal  Planned Parenthood. Astfel, se interzice, de acum inainte, ca din banii contribuabililor americani să fie finanțate avorturi prin Medicaid.