ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 1.000 de persoane "imunizate" cu noul vaccin COVID-19 au suferit efecte adverse, câteva sute ajungând la camera de urgență.

Potrivit EpochTimes, o pacientă din Michigan a suferit amețeli, dureri în piept și furnicături ale mâinilor. Ea le-a spus medicilor: „Cred că am un atac de panică”.
 
A fost trimisă la camera de urgență pentru evaluare.

Acesta este unul dintre cele 308 de cazuri cu pacienți trimiși în sălile de urgență ale spitalului, documentate în baza Sistemului de Raportare a Evenimentelor Adverse la Vaccin (VAERS). Aceasta reprezintă 0,0064% din totalul vaccinărilor.

În alte cazuri, pacienții au prezentat greață, tremurături, dureri de spate și respirație șuierătoare.
Un alt caz este cel al unui bărbat de 33 de ani din Georgia, care a primit vaccinul COVID-19 Pfizer pe 17 decembrie 2020.  
 
”A trebuit să stau inițial vreo 15 minute și mi-am simțit gura uscată, limba mi-era furnicată, nu umflată. Am fost verificat pentru șoc anafilactic. A fost ca un șoc de adrenalină și mi-am simțit inima bătând, tensiunea arterială era mare. Am rămas în camera de urgență o oră pentru observare. Am simțit același fel de senzație când am avut COVID, în iulie. În această dimineață, am avut frisoane, dar totul a dispărut acum ”, a scris el.
 
VAERS a fost înființat în 1990 pentru a servi ca sistem de avertizare timpurie pentru a detecta posibile probleme de siguranță în vaccinurile autorizate din SUA. Este administrat de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). Oricine poate raporta o reacție adversă sistemului.

Problemele cu vaccinurile COVID-19 au apărut aproape imediat după ce au început să fie administrate. Un lucrător medical din Spitalul Regional Bartlett din Alaska a suferit o reacție alergică severă după ce a primit vaccinul Pfizer. 

Mii de persoane au spus că nu pot lucra sau desfășura activități zilnice sau au nevoie de îngrijire de la un profesionist din domeniul sănătății, după ce au primit una dintre doze din prima tranșă.

Sistemul de raportare a reacțiilor adverse al FDA nu a fost încă actualizat pentru a include date pentru ultimul trimestru al anului 2020.