ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procesul unui transsexual din America, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, într-o toaletă din Wyoming, a început luni. Bărbatul, care se crede femeie, riscă, dacă va fi găsit vinovat, zeci de ani în spatele gratiilor.

Miguel Martinez, în vârstă de 30 de ani, care se crede femeie, și acum se numește Michelle, a pledat nevinovat la acuzația de abuz sexual asupra unui minor, informează Casper Star Tribune.com. Conform procurorilor, Martinez, care era prieten cu familia minorei, ar fi invitat-o ​​pe fetiță să intre în baie împreună cu el, unde a început să o mângâie pe sâni și pe organele genitale, înainte de a o penetra.  Fetița i-a spus imediat mamei, care a anunțat poliția. În fața polițiștilor, fata a spus, plângând, că „a fost rănită înăuntru”.

Adusă la o clinică din apropiere, fetița a fost supusă unui control ginecologic, iar medicii au constatat  „abraziuni ale organelor genitale”, conform buletinului medical.

Martinez a fost găsit de polițiști la locuința sa din Evansville, în stare avansată de ebrietate. Adus la secție, transsexualul a susținut că fetița este o mincionasă și că el nu este un molestator de copii.

Dacă va fi găsit vinovat, Martinez riscă o condamnare de 70 de ani de închisoare.