ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biblioteca Publică din Houston a interzis unui transsexual, care fusese acuzat pentru agresiune sexuală asupra unui copil de 8 ani, să mai citească povești copiilor în cadrul deja cunoscutului program din bibliotecile americane „Drag Queen Storytime”, conform dailycaller.com.

Biblioteca Publică din Houston a fost nevoită să-și ceară scuze pentru că nu a efectuat un control mai riguros asupra lui Albert Alfonso Garza, în vârstă de 32 de ani, care a venit la Biblioteca Montrose, în septembrie 2018, pentru a citi povești. Garza a stat printre copii sub numele de travestit Tatiana Mala-Niña. 

Garza a fost acuzat de agresiune sexuală asupra copiilor, inclusiv prin înregistrarea victimelor cu vârste mai mici de 14 ani, în 2008. 
 
Șefii Bibliotecii se disculpă spunând că au greștit doar pentru că nu au făcut un control mai amănunțit în ceea ce privește voluntarii. 
 
Cei care au descoperit trecutul lui Garza au fost activiștii pro familie de la  MassResistance. Ei au aflat că Garza a fost condamnat pentru atacarea sexuală a unui băiat de 8 ani, în 2008.

MassResistance spune că încearcă de mai multe luni să denunțe îndoctrinarea copiilor prin programul Drag Queen Storytime, iar aceste dezvăluiri sunt doar începutul.

„Ora de Povești a Travestiților captează imaginația și joaca fluidității de gen a copilăriei și oferă modele de rol pozitive”, se spune pe site-ul Drag Queen Story Hour. „Copiii pot vedea oameni care sfidează restricțiile rigide de gen și să își imagineze o lume în care oamenii de pot prezenta așa cum vor.”

Fotografiile publicate pe site-ul grupului prezintă bărbați machiați cu sâni falși și o mulțime de accesorii vestimentare feminine citindu-le unor copii care adesea nu depășesc vârsta unor bebeluși.

În 2011, activistul american homosexual Daniel Villarreal a scris un editorial pentru Queerty.com, în care spunea că a venit timpul ca lobby-ul homosexual să recunoască faptul că „îi indoctriniază” pe elevi să accepte homosexualitatea. „De ce mai facem programe anti-agresiune sau ore de studii sociale care îi învață pe copii despre contribuțiile istorice ale unor travestiți celebri, dacă nu vrem să educăm în mod deliberat copiii să accepte sexualitatea queer ca pe ceva normal?”