ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oficialii din domeniul sănătății au cimfirmat că un bărbat a murit la scurt timp după ce a fost vaccinat cu COVID-19 duminică dimineață la centrul de convenții Jacob Javits din Manhattan.

Bărbatul s-a prăbușit la scurt timp după ce a ieșit de la locul de vaccinare Hudson Yards, a declarat comisarul pentru sănătate din statul New York. Deși i s-a acrofdat primul ajutor totuși bărbatul a murit.

FDNY a declarat că bărbatul a fost dus la spital chiar înainte de ora 11, portrivit pix11.com

Potrivit lui Zucker, incidentul s-a produs la aproximativ 25 de minute după ce bărbatul a fost vaccinat.

Acest lucru a urmat perioadei de observație de 15 minute necesare, „în care nu a prezentat reacții adverse sau vreo suferință”, a spus Zucker într-un comunicat.

"Indicațiile inițiale sunt că bărbatul nu a avut nicio reacție alergică la vaccin", a continuat imperturbabil oficialul sanitar.

Locul de vaccinare în masă a fost deschis pentru prima dată la Centrul Javits pe 13 ianuarie. Centrul de convenții a fost folosit inițial ca spital de campanie după ce pandemia de coronavirus a lovit prima dată primăvara trecută.