ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faimoasa publicaţie Glamour va alege drept femeia anului 2015 un bărbat, în persoana lui Bruce Jenner, fost campion olimpic american, conform unor surse citate de Dailymail.co.uk.

După ce a divorţat de soţia sa Kris Jenner, bărbatul în vârstă de 65 de ani a anunţat, în luna aprilie, că a decis să fie femeie şi de acum se va numi Caitlyn Jenner. Mai mult,în luna iulie, transexualul şi-a făcut debutul oficial în societate, apărând pe coperta unei alte reviste celebre americane, Vanity Fair. 

Revista americană Glamour nu a confirmat dar nici nu a negat informaţia conform căreia transexualul Caitlyn Jenner ar fi femeia anului 2015 dar se pare că premiul îi va fi înmânat la data de 3 noiembrie. După ce îşi va primi premiul, Caitlyn Jenner va avea parte şi de o şedinţă foto şi campanii de promovare aferente.

Luna trecută, William Bruce Jenner şi-a schimbat oficial numele în Caitlyn Marie Jenner.  De asemenea, pe cartea de identitate apare bifat rubrica sex feminin, deşi fiziologic are în continuare sex masculin.