Un elev de 18 ani a fost ucis și alți șapte adolescenți au fost răniți, după ce doi elevi au deschis focul marți într-o școală din Denver, în SUA, relatează The Guardian, citat de News.ro.


Potrivit sursei citate, un adult și un minor au intrat în școala Highlands Ranch și au început să tragă în elevii din două clase. 
„Ofițerii puteau auzi focurile de armă pe măsură ce se apropiau de școală”, a declarat șeriful-adjunct Holly Nicholson-Kluth.


Până în acest moment, atacatorii nu au fost identificați. Autoritățile nu au publicat numele celui care a decedat, însă au informat că este vorba de un băiat de 18 ani.

Incidentul a avut loc la școala Highlands Ranch, o școală publică cu peste 1.850 de elevi de la grădiniță până la clasa a-12-a, aflată la aproximativ 15 kilometri de centrul orașului Denver.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.