ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup ateist din statul Wisconsin îl acuză pe șeriful din comitatul Polk, statul Florida, că ține predici în biserică îmbrăcat în uniformă, informează Fox News.

Eu răspund oricărei cereri, fie că este seculară, fie că este religioasă. Oamenii mă sună la birou și cer ca "șeriful să ne vorbească", iar eu, în această calitate, le vorbesc, a răspuns șeriful Grady Judd.

Eu am fost ales șerif de către oamenii din Polk, Florida. Eu sunt oficial ales, deci eu sunt șeful!

Oficialul american a precizat că va continua să vorbească, atât în biserici, cât și în spații seculare, pentru că trebuie răspundă cererilor celor care l-au votat.

"Atâta vreme cât voi chemat de către cei care m-au votat, voi vorbi. Pentru că eu îi servesc pe ei. Atacul grupului ateist nu mă intimidează. Eu sunt un șerif ales și voi vorbi, în uniformă, în continuare. E atât de simplu!", a spus el la Fox News.