ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un judecător american a decis că realitatea biologică și obiectivă nu mai are nicio importanță. Cum?  Judecătorul Gerald Rosenberg a decis să accepte cererea lui Bruce Jenner, 65 de ani, a fi considerat oficial femeie. Aceasta deși nici măcar nu a trecut printr-o operație de schimbare a sexului.

Decizia de vineri înseamnă că numele de naștere William Bruce Jenner a devenit Caitlyn Marie Jenner, informează Agerpres. Bruce Jenner este fost campion olimpic la decatlon și a fost considerat unul din cei mai mari atleți ai lumii.

Bruce Jenner este tatăl a două fete cu Kris Jenner. Fostul atlet a anunțat în luna aprilie că și-a schimbat genul, dar nu și sexul, și a luat numele de Caitlyn Marie. Acesta a suferit operații de zeci de mii de dolari pentru a-și transforma trupul.

Bruce Jenner este ultimul exponent al așa-zisei teorii a genului, promovată de către extrema stânga, prin care se afirmă că oamenii nu au un gen determinat de realitatea biologică sau fizică.  această teorie postulează că genul poate fi determinat social.Astfel, o persoană se poate simți femeie într-un corp de bărbat, dar și invers. De asemenea, cineva poate fi parțial femeie sau parțial bărbat.
 
Pe 26 iunie a.c. Curtea Supremă a SUA a decis să legalizeze căsătoriile homosexuale pe întreg teritoriul Americii.