ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou atac armat a avut loc, vineri, într-o universitate americană. Astfel, o persoană a murit și alte trei au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul în campusul Universităţii Northern Arizona din SUA. 

Atacatorul a fost reținut de poliție dar motivele care l-au determinat să recurgă la atac au rămas necunoscute, informează Huffingtonpost.com.

Purtătorul de cuvânt al universității a declarat că incidentul a avut loc în parcarea campusului, la ora 1.20 noaptea (ora locală). Poliția nu a precizat încă identitatea atacatorului și nici dacă victimele sunt studenți. 20.000 dintre cei 27.000 de studenți ai universității sunt cazați în campusul cu pricina.

Acest atac armat vine la  doar o săptămâna după ce un tânăr american a deschis focul într-un campus studențesc din Oregon, soldat cu 9 morți și 9 răniți.