ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Statul profund” (Deep State) a câștigat alegerile în America împotriva "Țării profunde” (Deep Country) cel puțin temporar, cu ajutorul mediei total aservite (aparține doar câtorva miliardari binecunoscuți), și până la urmă poate că le va câștiga definitiv prin Joe Biden. Este analiza unui celebru comentator care se ascunde sub un pseudonim. Într-adevăr, Statul profund nu poate fi decât contra Țării profunde, e felul lui de a exista, prin mascare, manipulare, diversiune și urmărirea intereselor proprii ilegitime (și ilegale).
 
Cei mai supuși servitori ai globaliștilor neomarxiști s-au grăbit să-l felicite pe improvizatul și improbabilul (va fi înlocuit) nou președinte al SUA, deși nu presa și televiziunile, oricât de mari ar fi companiile, sunt cele care decid rezultatul alegerilor. Cum vom vedea mai la vale, marii electori nu au fost desemnați încă, și deci nu aveau cum să se exprime. Dar efectul de anunț al coloșilor fake media a reușit să deruteze parțial opinia publică mondială. Angela Merkel, Emmanuel Macron, Boris Johnson, Justin Trudeau al Canadei și mulți alții, ei înșiși aparent plasați în funcții de Noua Ordine Mondială, l-au felicitat pe Joe Biden. În schimb, Xi Jinping, Vladimir Putin, președintele Mexicului, López Obrador, Jair Bolsonaro al Braziliei și destui alții au lăsat să se înțeleagă că așteaptă rezultatul definitiv pentru a-l felicita pe noul președinte al SUA.
 
E posibil ca Joe Biden și Kamala Harris să câștige, dar e la fel de posibil să piardă  după ce voturile vor fi renumărate în cel puțin cinci state aflate în discuție. Iar dacă vor pierde, vor putea fi și acuzați, împreună cu marii patroni de media, de tentativă de lovitură de stat. Dacă se confirmă în justiție fraudarea majoră despre care apar zilnic din ce în ce mai multe probe în media independentă, alternativă și pe rețelele sociale, mulți lideri politici, înalți funționari din CIA și FBI se vor trezi în fața unor acuzații extrem de grave. Ministrul Justiției, William Barr, a dat liber la cercetarea și investigarea alegațiilor de fraudă la nivelul statelor.
 
 
Joe Biden s-ar putea să nu fie la prima fraudare de alegeri. După unii observatori răutăcioși, ar fi câștigat primarele democrate în condiții la fel de discutabile. A intrat în primarele democrate ca o mârțoagă fără șanse, dar în Super Tuesday ("Super Marțea”) a câștigat total neașteptat mai multe state într-o singură zi. Observatorii răutăcioși se întreabă dacă nu au fost testate atunci mașinile de întors votul, împreună cu saci de buletine false adăugate celor legale. Și atunci presa aservită (a oligarhilor, a Statului profund) și-a făcut cu brio datoria. A fost din nou "fraudat” Bernie Sanders, la fel ca în 2016 de către Hillary Clinton ?
 
 
Conform unui sondaj ieșit pe 10.11.2020 (Just the News Daily – Scott Rasmussen), doar 49 % dintre americani mai credeau că Joe Biden a câștigat alegerile, 34 % credeau că a câștigat Trump și 16 % nu erau siguri de câștigător. Dintre republicani, 77 % credeau că a câștigat Trump, iar dintre democrați, 87 % credeau că a câștigat Biden. În Pennsylvania, aproape 300 000 de voturi sunt deja confirmate ca ilegale. Carolina de Nord și Alaska au fost câștigate până la urmă de Donald Trump. Epoch Times face noul decont la 11.11.2020 : Donald Trump are 232 de mari electori, iar Joe Biden are 227. Sunt necesari 270 de mari electori pentru a fi declarat învingător.
Informațiile false, manipulările grosolane, titlurile perverse din marea media americană, dar și din cea vest-europeană sunt câtă frunză și iarbă. Mai ales în favoarea candidatului Noii Ordini Mondiale, Joe Biden. Lipsa de rușine, pentru că de profesionaism nu se mai poate vorbi deloc, atinge culmi necunoscute până acum. Un exemplu pitoresc : Ibram X. Kendi, profesor de științe umane la Universitatea din Boston, un om de culoare, a declarat că termenul de "vot legal” (despre care vorbise Trump – n.n.) e "rasist”. La 10.11.2020, CNN și New York Times își schimbaseră substanțial informațiile în legătură cu alegerile. Statele Arizona și Georgia redeveniseră disputabile între cei doi candidați după ce-i fuseseră atribuite abuziv lui Joe Biden. Iar în Wisconsin, Michigan și Pennsylvania era "favorit” Biden, și nu câștigător, cum fusese deja decretat de New York Times și CNN. În plus, în toate aceste din urmă cinci state există proceduri judiciare în desfășurare. 
 
 
Bătălia homerică din următoarele două luni se va da între Donald Trump, guvernul său (William Barr, Mike Pompeo, noul ministru al Apărării etc.) – miniștrii și înalții consilieri care nu sunt cu el vor fi, probabil, dați afară, așa cum s-a întâmplat cu ministrul Apărării, Mark Esper –, Rudy Giuliani, care e și un mare avocat, cu echipele sale substanțiale de juriști, "deplorabilii” (oamenii de rând, susținătorii lui Trump în opinia lui Hillary Clinton), și, de cealaltă parte, Statul profund (Deep State), Partidul Democrat, Wall Street, Big Tech, media slugarnică. Trump are puține șanse să câștige, iar o numărătoare adevărată până la capăt a voturilor practic nu se mai poate face. Nu vom afla cine a câștigat realmente alegerile. Imposibilitatea de a avea un câștigător sigur va duce, probabil, la violență și haos, și, inevitabil, la legea marțială.
 
În punctul în care s-a ajuns, aproape că nu mai contează cine câștigă. Donald Trump are în spate peste 70 de milioane de voturi care vin mai ales din America profundă și e șeful moral al Partidului Republican. Partidul Republican a câștigat 50 de locuri în Senat (două se vor revota în ianuarie 2021) și a recuperat mai multe locuri în Camera Reprezentanților. Dacă va câștiga Joe Biden, după majoritatea observatorilor, președinte va fi în scurtă vreme Kamala Harris. Partidul Democrat e, la rândul lui, scindat în trei facțiuni : cea din jurul familiei Biden, cea care o susține pe Kamala Harris (Soros-Clinton-Bezos-Obama) și stânga socialistă din jurul lui Bernie Sanders, cu tinerii ei radicali. America e foarte divizată, iar prestigiul democrației sale pare a fi grav compromis. Cum decredibilizarea democrației americane, ca să nu mai vorbim de compromiterea mediei și a partidelor, va fi aproape totală, consecințele grave se vor resimți în America și în întreaga lume. 
 
Pe 14 noiembrie, la prânz, se anunță deja un "Marș pentru Trump” la Washington, cu o adunare în fața Curții Supreme.