ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația lui Barack Obama ar pregăti un atac cibernetic fără precedent la adresa Rusiei, notează NBC News citând surse din serviciile secrete americane. Deși sursele nu au dezvăluit ce prespune atacul, acestea au precizat că l-ar viza chiar pe Vladimir Putin. Mai exact, CIA ar putea expune documente și înregistrări care l-ar putea compromite pe liderul de la Kremlin.

Vicepreședintele american Joe Biden a respins acuzațiile potrivit cărora Casă Albă nu a reacționat după tentativele Rusiei de implicare în alegerile americane. Acesta a avertizat vineri că Vladimir Putin va primi "un mesaj".

"Îi trimitem un mesaj" președintelui rus, Vladimir Puțin, a spus Joe Biden. "Avem capacitatea de a face acest lucru și mesajul va fi trimis, iar el va ști și va fi în funcție de calendarul nostru și în circumstanțele care vor avea cel mai mare impact", a adăugat vicepreședintele SUA.

Săptămâna trecută, administrația americană a acuzat Moscova de implicare în alegerile prezidențiale din Statele Unite punând la cale o recentă campanie de compromitere a e-mailurilor unor persoane și instituții din SUA, inclusiv ale unor organizații politice americane.