ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principalul suspect al atentatelor de la Paris, din noiembrie 2015, islamistul Saleh Abdeslam, a fost rănit în cursul unei operațiuni a poliției în Bruxelles, au anunțat surse din poliția franceză, citate de AFP.

Căutat pentru implicarea în atentatele de la Paris, teroristul ar fi fost rănit în schimbul de focuri cu poliția, scrie presa franceză. U

Amprentele digitale ale lui Salah Abdeslam au fost găsite într-un apartament din Bruxelles, a anunțat vineri poliția belgiană, iar la câteva ore după acest anunț, poliția a declanșat o operațiune în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Teroristul are 26 de ani și este fratele lui Brahim Abdeslam, unul dintre teroriștii care s-au aruncat în aer la Paris, în noiembrie anul trecut.


La 13 noiembrie 2015, mai multe atacuri și explozii au avut loc simultan la Paris, 130 de oameni fiind ucși și peste 350 răniți. 
 
În urma acestor atacuri, Rusia și Franța și-au intensificat operațiunile militare în Siria și măsuri sporite de securitate au fost luate în întreaga lume.