ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tinerei sportive americance Anita Alvarez, de 25 de ani, i s-a făcut rău în timpul concursului de înot de la Budapesta.

Ea a leșinat chiar timpul exercițiului pe care-l desfășura la proba de natație artistică.

La un moment dat, înotătoarea s-a lăsat la fund, fără să aibă vreo reacție, a scris presa sportivă.

Tragedia a fost evitată datorită antrenoarei sale, Andrea Fuentes, care a observat ce se întâmplă și s-a aruncat imediat în apă. Ea și-a ridicat eleva de pe fundul bazinului fiind ajutată apoi de un alt sportiv.

Salvamarii unguri nu au avut nici o reacție, reclamă antrenoarea. „A fost o sperietură uriașă. A trebuit să sar în bazin, deoarece salvamarii nu aveau de gând s-o facă. Mi-a fost frică pentru că nu respira, dar acum se simte foarte bine.”, a spus antrenoarea ei, care a mai dezvăluit că sportiva a mai pățit același lucru în iunie 2021, la Barcelona (imagini emoționante aici).

Fotografii Getty de la Budapesta au surprins impresionantele momente, redate de DailyMail. În cele din urmă sportiva și-a revenit (foto mai jos Reuters via DailyMail) și are de gând să-și reia proba, a transmis antrenoarea sa.