ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea televiziunii din America este zguduită de un scandal care ar putea implicații foarte mari în ceea ce înseamnă viața corporatistă și puterea executivilor de top care au pe mână decizia și banii.

Cel mai puternic executiv din televiziunea americană, șeful canalului Fox News, Roger Ailes, este acuzat de o fostă prezentatoare de top că a hărțuit-o, și după ce nu i-a răspuns la avansuri, a decis să îi termine contractul.

Gretchen Carlson, fosta prezentatoare Fox News, a lansat, potrivit zf.ro, niște declarații care au stârnit unul dintre cele mai mari scandaluri de hărțuire. Carlson a părăsit Fox News pe 23 iunie, când contractul i-a expirat. 

”Am fost dată afară pentru că am refuzat să întrețin relații sexuale cu șeful meu, ceea ce a dus la hărțuire și la un tratament total neadecvat în redacție”, a spus ea.  ”Alies mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale și m-am plâns de hărțuire sexuală ”. 

Alies, unul dintre cei mai mari moguli media din SUA, mâna dreaptă a celui mai influent mogul din lume, Rupert Murdoch, a spus că ”Dacă tu și cu mine am fi avut o relație în urmă cu mai mult timp, acum erai mult mai bine, la fel și eu”.
 
Carlson este fostă MIss America și absolventă a Universității Stanford. A fost corespondent la CBS News înainte să se alăture Fox, în 2005.