Un membru al guvernului olandez și-a dat demisia, după ce presa a descoperit că a încercat să ascundă infracțiunile grave, precum violuri și crime, comise de unii migranți, informează Știrile TVR.
 
Potrivit sursei citate, „documentul menționează infracțiuni mici, cum ar fi furtul din magazine sau din buzunare, în timp ce altele mult mai grave, cum ar fi violurile sau omorurile, sunt trecute, la un loc, la categoria „și altele", ca și cum ar fi lipsite de importantă”.
 
Raportul, coordonat de Mark Harbers, secretar de stat pentru justiție și securitate, a fost prezentat Parlamentului olandez, dar presa este cea care a descoperit că sub titlul „și altele” figurează fapte grave comise de migranți.
Acum, potrivit sursei citate, jurnaliștii se întreabă dacă "infracțiunile gen viol sau omoruri au fost îngropate cu bună știință”.
 
Totodată, raportul menționează că mare parte din infractori sunt falși solicitanți de azil, întrucât ei provin din țări considerate drept sigure - cum ar fi Maroc sau Algeria.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.