Debbie Wasserman Schultz, Președintele Convenției Democrate și-a dat demisia după o scurgere de 20.000 e-mail-uri care dezvăluie o părtinire și încercare de destabilizare a rivalului lui Hillary Clinton în alegerile primare, Bernie Sanders, senator de Vermont, scrie MarketWatch.

Robby Mook, managerul de campanie al lui Hillary Clinton spune că WikiLeaks a dezvăluit cele 20.000 de e-mailuri imediat după ce au fost făcute „modificări ale platformei Republicane pentru a o face să fie mai pro-rusă”

„Nu cred că este o coincidență momentul în care aceste e-mailuri au fost dezvăluite”, a spus acesta pentru CNN.

Mii de protestatari au ieșit în stradă, iar delegații s-au arătat împotriva numirii lui de Hillary Clinton pentru cursa de vicepreședinte. Între timp, susținătorii lui Sanders au scandat pe străzi.

Demisia lui Wasserman Schultz, membru al Camerei Reprezentanților aleasă în Florida, a venit la câteva ore după ce democrații au dezvăluit că ea a fost înlocuită deja din funcția de președinte al Covenției de Marcia Fudge, senator democrat de Ohio.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews