ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Debbie Wasserman Schultz, Președintele Convenției Democrate și-a dat demisia după o scurgere de 20.000 e-mail-uri care dezvăluie o părtinire și încercare de destabilizare a rivalului lui Hillary Clinton în alegerile primare, Bernie Sanders, senator de Vermont, scrie MarketWatch.

Robby Mook, managerul de campanie al lui Hillary Clinton spune că WikiLeaks a dezvăluit cele 20.000 de e-mailuri imediat după ce au fost făcute „modificări ale platformei Republicane pentru a o face să fie mai pro-rusă”

„Nu cred că este o coincidență momentul în care aceste e-mailuri au fost dezvăluite”, a spus acesta pentru CNN.

Mii de protestatari au ieșit în stradă, iar delegații s-au arătat împotriva numirii lui de Hillary Clinton pentru cursa de vicepreședinte. Între timp, susținătorii lui Sanders au scandat pe străzi.

Demisia lui Wasserman Schultz, membru al Camerei Reprezentanților aleasă în Florida, a venit la câteva ore după ce democrații au dezvăluit că ea a fost înlocuită deja din funcția de președinte al Covenției de Marcia Fudge, senator democrat de Ohio.