ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal ține prima pagină a ziarelor din Italia. În epicentrul lui se află agenția guvernamentală anti-discriminare rasială, UNAR. Această entitate primea bani de la guvern pentru programe culturale, dar finanța cu ei un club pentru homosexuali, unde aveau loc adevărate orgii sexuale, scrie Il Giornale. 

Șeful UNAR (Uniunea Națională Anti Discriminare Rasială) a demisionat luni pe fondul dezvăluirilor făcute în cadrul unei emisiuni renumite în Italia, „Le Iene” (Hienele), care arătau că banii dați de guvern pentru combaterea discriminării sexuale și pentru diverse programe culturale erau, de fapt, alocați unui club pentru homosexuali în care se practica prostituția.

Canalul de televiziune italian a difuzat imagini din acest club și mărturii ale celor prezenți, care au explicat clar că acolo, sub tutela așa-ziselor activități socio-culturale ale asociației, aveau loc adevărate orgii sexuale. Clubul era locul în care se practicau și masaje erotice, întâlniri între homosexuali și și sex pe bani. 

Corriere della Sera a scris că guvernul Italian a finanțat in 2016 cu 55.000 de euro asociația non profit, ANDDOS, adică Asociația Națională împpotriva Discriminării Sexuale, care deține mai mulcte cluburi gay în Italia.
Ca și cum nu era suficient, a ieșit la iveală că membru al clubului, deținător de legitimație, era însuși directorul UNAR,  Francesco Spano. Care, luat la întrebări de jurnaliști, a răspuns, senin, că habar nu are ce se întâmpla în clubul respectiv.

Asociația italiană a consumatorilor a cerut procuraturii să deschidă o anchetă pe marginea folosiri banilor publicii de către UNAR. „E greu de imaginat că sub paravanul unor așa zise acțiuni pozitive, impotriva discriminării, se practica prostituția”, spun cei de la asociație.