ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Comisiei de Supraveghere al Camerei Reprezentanților a dezvăluit că suma plăților ilegale către familia Biden pentru care există dovezi este de cel puțin 20-30 de milioane de dolari.

Într-un interviu pentru Fox Business, James Comer, președintele Comisiei de Supraveghere al Camerei Reprezentanților, cel care conduce investigațiile în legătură cu șpăgile clanului Biden, a declarat:

„Sunt mai multe înregistrări bancare care urmează să ne parvină, și vom depăși 10 milioane de dolari săptămâna aceasta, dar cred că vom ajunge până la 20-30 de milioane de dolari.”

El a comentat că devine tot mai evident că membrii familiei Biden s-au dedat la acte de corupție, la trafic de influență și la operațiuni de spălare a banilor.

„Va fi dificil pentru Biden să explice... Scandalul nu se va stinge și cred că, în cele din urmă, presa de mare tiraj va începe să pună întrebările corecte.”

Și Comer a continuat:

„(Presa) știe că este ceva în neregulă aici. Știe că toate alegațiile sunt întemeiate, din cauză poziției în care se afla Joe Biden, din cauza a ceea ce a văzut deja pe înregistrare, când Joe Biden s-a lăudat că l-a dat afară pe acel procuror.”

James Comer se referă la poziția de vicepreședinte al SUA ocupată de Joe Biden și la faptul că a fost desemnat personal de președintele Barack Obama să se ocupe de relațiile cu Ucraina.

Din această calitate, Joe Biden însuși s-a lăudat în cadrul unei conferințe că a șantajat regimul de la Kiev să îl concedieze pe procurorul general care deschisese o anchetă privind acte de corupție la compania de gaze naturale Burisma, unde fiul său, Hunter Biden, fusese angajat în consiliul de conducere.

Biden a amenințat că dacă procurorul general Viktor Șokin nu este dat afară atunci Statele Unite nu vor mai trimite Ucrainei un ajutor de un miliard de dolari.

Fără această sumă, Ucraina ar fi intrat în incapacitate de plată. Drept care, regimul de la Kiev – în frunte cu președintele Poroșenko și cu premierul Iațeniuk - s-a conformat și l-a dat afară pe Șokin, iar ancheta împotriva Burisma a fost îngropată.


„(Presa) știe că această familie (Biden) a creat companii-paravan”, a continuat Comer.„Știe că această familie spăla bani, că profita de influența lui Joe Biden. Presa știe, dar pur și simplu nu vorbește nimic.”

Însă președintele Comisiei de Supreaveghere din Camera Reprezentanților este convins că, în cele din urmă, scandalul nu va mai putea fi mușamalizat.

„Vă pot asigura: există și mai mulți bani pe care îi vom putea identifica și care au fost transferați între cetățeni străini din alte țări și familia Biden. Cred că, în cele din urmă, presa se va întoarce către Joe Biden și va începe să pună întrebările esențiale: Ce a făcut familia dvs. în schimbul tuturor acestor bani?”

Iată integral interviul exploziv acordat de James Comer postului Fox Business, în cadrul emisiunii Mariei Bartiromo: