ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul politic al campaniei lui Joe Biden din Texas, Dallas Jones, este cercetat pentru fraudă electorală după ce s-a descoperit că a pus la cale o schemă de fraudare funcțională și la alegerile precedente, relatează presa locală, The Texan și National File. Un fost agent FBI și un fost polițist îl acuză pe șeful de campanie al lui Joe Biden din Texas, Dallas Jones, și pe colaboratorii săi, că au falsificat în masă buletinele de vot completându-le pe cont propriu. Cei doi susțin că au videoclipuri și alte dovezi pentru a-și sprijini afirmația potrivit căreia echipa de campanie lui Biden din Texas a falsificat buletinele de vot folosind persoane decedate sau fără adăpost și identități ale rezidenților din căminele de bătrâni.
 
Presa americană a relatat că în districtul Harris, unde votul a început cu mult mai devreme (early vote) deja erau discrepanțe privind un număr de 9000 de voturi. Mai mult, votarea s-a desfășurat pe fondul scandalului de fraudare în care este implicat directorul de campanie al lui Biden din Texas, Dallas Jones. În schemă este implicat și senatorul democrat Boris Miles și un comisar local, Rodney Ellis.

Un observator al alegerilor din Texas, Raymond T. Stewart, ofițer de poliție în retragere, a depus deja o declarație sub jurământ care a fost furnizată biroului procurorului districtului Harris County. El susține că un judecător și personalul secției din Houston au folosit ilegal un teanc de permise de conducere aflate în posesia lor pentru a permite oamenilor să voteze ilegal la alegerile din 2020. Identitatea judecătorului de secție a fost confirmată de grefierul din Harris, iar cei din interior o identifică drept democrată. 

Agentul FBI și polițistul au avertizat încă din luna septembrie asupra acestui caz, spunând că Dallas Jones încearcă să fraudeze alegerile din 2020 cu ajutorul altora într-un sistem masiv de recoltare a buletinelor de vot.

Cu ajutorul buletinelor de vot, operațiunea ilegală de recoltare a buletinelor de vot ar putea aduna 700.000 de voturi, s-ar fi lăudat un agent democrat din districtul Harris.

Anchetatorii  afirmă că Dallas Jones și oamenii lui au „strâns buletinele de vot prin corespondență și vorurile prin absență” și le-au ordonat agenților să completeze ilegal numele unor persoane din districtul Harris, „inclusiv ale unor persoane decedate, fără adăpost și rezidenți ai căminelor de îngrijire medicală”, potrivit jurnalistului Patrick Howley de la National File.

În timp ce agențiile de aplicare a legii investighează aceste potențiale infracțiuni, nu se va face nimic în acest sens până  „după alegerile din 3 noiembrie 2020”, anticipa fostul agent FBI.

Dallas Jones a fost numit director politic al campaniei lui Biden din Texas la finele lunii august, după cum scrie și Texas Tribune
 
Mark A. Aguirre și Charles F. Marler, cei doi anchetatori, au depus declarații sub jurământ ca parte a unui proces de acțiune colectivă la Curtea Supremă din Texas, Steven Hotze, MD și colab., Împotriva districtului Harris și a statului Texas.

În mărturia sa, Aguirre, fost căpitan de poliție la Departamentul de Poliție din Houston, în prezent investigator privat, a declarat: „În prezent sunt implicat într-o anchetă legată de o schemă largă și frauduloasă de recoltare a buletinelor de vot în districtul Harris. Acest sistem implică fraudă electorală la scară masivă ”, a declarat el.

Pe baza interviurilor, examinării documentelor și a altor informații, Aguirre a identificat trei persoane, printre care un senator și comisarul districtului Harris, care îl ajutau pe Jones la operațiunea de recoltare a buletinelor de vot. Aguire a adăugat: „Una dintre companiile pe care acești indivizi le folosesc ca front pentru această operațiune este AB Canvassing, deși sunt identificate altele pe care le investigăm”.

Aguirre a menționat că falsificatorii de voturi au exploatat vârstnicii cu complicitatea personalului căminelor de îngrijire medicală. ”Dețin interviuri video înregistrate cu martori care atestă faptul că persoanele menționate anterior au grupuri de persoane care completează mii de buletine de vot pentru absenți și prin poștă, inclusiv completarea buletinelor de vot pentru persoanele decedate; intrarea ilegală în case de bătrâni, cu complicitatea personalului căminelor de bătrâni, completarea și falsificarea semnăturilor rezidenților căminelor de bătrâni; înscrierea persoanelor fără adăpost pentru a vota folosind adresa buletinului de vot, completarea buletinului de vot și falsificarea semnăturii persoanei fără adăpost.Întreaga operațiune este condusă de politicienii de elită ai Partidului Democrat din Houston / Hams County."

La rândul său, anchetatorul privat Charles F. Marler a spus în mărturia sa că a lucrat anterior pentru FBI, unde era specialist în „operațiuni sub acoperire cu obiective de spionaj și anti-terorism”.

Marler a declarat că fosta grefieră a districtului Harris, Diane Troutman, era atât de îngrijorată de implicarea în fraudă, încât a demisionat la începutul acestui an, invocând „motive de sănătate ”.

Marler a declarat că șeriful din Harris „nu a fost descurajat și a continuat să meargă mai departe cu planul de votare prin poștă și extinderea înșelătoriei ilegale de recoltare a buletinelor de vot”.

„În decembrie 2019, am fost abordat de doi indivizi care au asistat la o activitate dintr-o operațiune ilegală de recoltare a buletinelor de vot din Harris. La acea dată, investigam operațiunea ilegală de recoltare a buletinelor de vot ”, a mărturisit el.

"În timpul anchetei mele, un grup de bază a continuat să apară în ceea ce privește organizarea și funcționarea schemei de fraudare a alegerilor. Martorii mi-au spus că comisarul din districtul 1 Harris Rodney Ellis și senatorul districtului 13 din statul Texas, Borris Miles, conduc operațiunea ilegală de recoltare a buletinelor de vot din Harris. Locotenenții lor principali sunt omul de afaceri din Houston, Gerald Womack, și consultantul politic Dallas Jones, care lucrează direct la ordinul lor, în executarea operațiunii de recoltare a buletinelor de vot din Harris, Texas. Un alt martor mi-a spus că un angajat al Comisiei, Ellis Tyler James, s-a lăudat că ar putea garanta că operațiunea ilegală, cu ajutorul buletinelor de vot falsificate, ar putea aduna 700.000 de buletine de vot ilegale. Se pare că agențiile de aplicare a legii cercetează în prezent aceste presupuse infracțiuni și le voi oferi dovezile pe care le-am strâns deja și pe care le adun în continuare”.

Jurnalista Colleen Vera a descoperit și ea anterior dovezi despre ceea ce pare a fi o amplă rețea de recoltare a voturilor care funcționează în statul Texas, implicând voturi prin poștă și diferite campanii politice democratice.

Dovezile lui Vera includ un videoclip al unui membru al campaniei democrate care recoltează buletinele prin poștă dintr-o casă de bătrâni în timpul alegerilor primare din 2018 și vocea unui lucrător al campaniei democraților care admite că a recoltat buletinele de vot dintr-o casă de bătrâni.