ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul din Australia ExcessDeathsAU publică scrisoarea primită la redacție din partea unei persoane care a fost forțate să se vaccineze pentru a nu-și pierde locul de muncă și care povestește coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care, în Australia, au fost aplicate cele mai draconice restricții, în timpul dictaturii Covid. Scrisoarea se potrivește însă situațiilor similare din întreaga lume, inclusiv din România.

 „Am fost uimit să primesc această scrisoare și, cu aprobarea autoarei, am publicat-o aici pe ExcessDeathsAU. Această persoană a surprins atât de mult din realitatea pe care au trăit-o australienii în ultimii trei ani.

Mass-media și politicienii vor să ne dezbine pentru a-și menține puterea, iar cea mai eficientă tactică a lor a fost să folosească frica și ura dezlănțuită împotriva celor nevaccinați. Dacă discriminarea și ura împotriva celor nevaccinați ar fi fost îndreptate către oricare alt grup minoritar, ar fi fost condamnate pe scară largă drept infracțiuni motivate de ură de către cei care de obicei se grăbesc să facă asta. Acest document creează o punte între cei vaccinați și cei nevaccinați în Australia și anulează această diviziune” - a scris ExcessDeathsAU, în postarea în care a prezentat scrisoarea, pe care o redăm mai jos pentru cititorii ActiveNews:

„Scrisoare de la un australian vaccinat:

Vă mulțumesc, oameni nevaccinați!

Cate ceva despre mine. Sunt o australiancă mai în vârstă din Australia de Vest, mi-am pierdut singurul copil, care s-a sinucis în 2016. M-am luptat pentru a obține dreptul de acces la fiica lui foarte mică și ea este motivul pentru care a trebuit să cedez și să accept vaccinul. Trebuia să-mi păstrez slujba ca să-i pot oferi un viitor mai bun, să-mi păstrez accesul la ea o dată la două săptămâni și să nu rămân fără adăpost.

Da, sunt pe deplin conștientă că, prin faptul că am cedat, o voi părăsi mai devreme. Acest lucru mă întristează, dar este ceea ce trebuia să fac. Mama nepoatei mele a fost o provocare. Inițial, fetița urma să fie vaccinată. Nu aș fi fost luată în serios în Tribunalul de familie dacă aș fi încercat să împiedic acest lucru. Sunt atât de bucuroasă că informațiile [cu care am bombardat-o] au făcut-o în sfârșit pe mama ei să ia decizia corectă. Frumoasa mea fetiță rămâne nevaccinată. Câțiva dintre prietenii ei de la școală au fost vaccinați și mă îngrozește să știu că și-a văzut prietenii prăbușindu-se la pământ la locul de joacă.

Am pierdut mulți oameni din cauza acestui vaccin experimental. Niciunul nu a avut înregistrată în mod corect cauza decesului drept „moarte din cauza vaccinului experimental”. De asemenea, cunosc o mulțime de alte persoane care au suferit vătămări în urma primirii acestui ser.

DE CE? Dacă este atât de „sigur și eficient”?

Am văzut cum profesioniști remarcabili din domeniul sănătății și-au abandonat cariera din cauza că nu au primit vaccinul sau fiindcă au suferit vătămări în urma primirii lui. Faptul de a fi excluși de semenii lor și a le fi frică să vorbească deschis despre poziția lor în această privință înseamnă intimidare și segregare. Acest fenomen este răspândit în sistemul de sănătate din această țară și pare a fi acceptat.

În această scrisoare, vreau ca toată lumea să știe că apreciez fiecare persoană care nu este vaccinată. Mă simt mai în siguranță în preajma oricărei persoane nevaccinate. Îmi este frică de nevaccinați.

Încercările mele de a contracta covid au eșuat

Eram disperată să am primesc scutire de 3 luni de la obligativitatea ilegală și ridicolă [a vaccinării], iar eforturile pe care le-am făcut ca să fac covid mă surprind și acum.

Pe măsură ce timpul a trecut, mi-a fost mai frică de vaccin decât de covid. Am vrut să contractez covid pentru a obține scutirea si pentru a putea lucra. [În ciuda încercărilor mele nu am reușit și] am fost forțată să primesc vaccinul.

Inițial m-am gândit că voi fi scutită din cauza problemelor mele medicale existente. Un naturopat mi-a propus un protocol pe care să-l urmez. L-am început imediat ce am știut că sunt vizată de ordinul de vaccinare și am evitat vaccinul până în ultimul moment, când am fost blocată la locul meu de muncă și mi-au fost aplicate măsuri disciplinare. Și astăzi spun că datorită acestui protocol sunt încă în viață.

Prima mea doză de vaccin a fost la sfârșitul anului 2021 (Pfizer). În 4 ore, au început simptomele: dureri de cap, vedere încețoșată, pete negre în câmpul vizual, tinitus, dureri în piept, vărsături, erupții cutanate, letargie, creier încețoșat, arsură la picioare, amorțeală la mâini/brațe, umflare a picioarelor, durere peste tot și probleme de respirație. Aceste probleme nu s-au rezolvat niciodată.

Aveam un medic foarte bun la momentul respectiv, iar vizitele mele la cabinet au devenit foarte frecvente. Am cerut o scutire și, în timp ce era de acord cu mine că toate problemele erau legate de vaccin, mi-a spus „Îmi voi pierde locul de muncă dacă depun sau documentez un raport oficial”. Mi-a acordat o scutire de la purtarea măștii și e tot ce a putut face pentru mine.

A doua doză de vaccin (Pfizer), o lună mai târziu. A trebuit să încep să folosesc un inhalator pentru astm ca să pot respira. Niciodată în viața mea nu am avut nevoie de așa ceva! Picioarele mele erau atât de umflate încât s-a constatat în cele din urmă că am un cheag de 8 cm, la 8 cm deasupra genunchiului, într-o arteră.

A treia doză (Novavax), 4 luni mai târziu. Apoi, 4 luni mai târziu, m-am îmbolnăvit atât de tare, abia eram conștientă, practic pe moarte în patul meu. Nepoata mea era cu mine. Bietul copil a sunat pe cineva și a țipat „Buna moare, nu pot să o trezesc”. (Voi sări peste povestea lungă a problemelor medicale). A doua călătorie cu ambulanța, am fost dusă de urgență la Perth, am fost prioritatea unu la secția de neurologie. Aveam anevrisme cerebrale pe punctul de a exploda și a mă ucide. Am avut o intervenție chirurgicală de 12 ore.

Nu am idee cum îmi va afecta viața sau dacă îmi va scurta viața. Mi s-au oferit atât de puține informații.

Susțin cu voce tare și dau total vina pe vaccin pentru ce mi s-a întâmplat, de fiecare dată când văd un medic sau un specialist. Nimeni nu mă ascultă! Eram destul de sănătoasă înainte de vaccinare. Mă duceam rar la doctor. S-a schimbat totul.

Guvernul nu m-a distrus doar prin vaccinarea obligatorie, dar și prin faptul că nu mi-a permis să particip la sărbătoarea Anzac în Kings Park. Mi s-a refuzat posibilitatea de a participa la ceremonia în aer liber din Kings Park anul trecut din cauza covidului și am avut probleme anul anterior. Tuturor ni s-a refuzat accesul. Nu sunt o persoană care să accepte această nerozie, pentru că este DREPTUL MEU să-mi onorez strămoșii și orice soldat care a servit această țară atunci când este chemat să facă acest lucru.

La începutul acestei nebunii mi-am pierdut sora, care a murit de cancer în 2020. Locuia într-un alt stat. Nu am putut merge la înmormântarea ei. Sora mea era totul pentru mine și mi s-a refuzat posibilitatea de a călători interstatal pentru a participa la înmormântarea ei și pentru a-mi lua rămas bun.

De asemenea, mi-am pierdut cel mai bun prieten din cauza unei presupuse sinucideri în 2020. Nu am putut participa la înmormântare. 
(...)
Frumoasa mea fiică vitregă este foarte informată și a fost anti-vaccin din momentul în care s-a aflat că au fabricat în mod miraculos acest ser într-un timp record. Din păcate, a fost forțată să îl primească. Tatăl ei are Parkinson/demență cu debut precoce și a fost internat într-un azil de bătrâni. I s-a refuzat posibilitatea de a-l vizita în timp ce era la un spital din Perth, dacă nu era vaccinată. După vaccin, a devenit atât de bolnavă cum nu am mai văzut-o niciodată!

Nepoata mea, supraviețuitoare a unui abuz domestic sever, era total împotriva acestui vaccin. Din păcate, pentru a-și păstra slujba și un acoperiș deasupra capului pentru cei trei copii, a trebuit să ia aceeași decizie ca mine. De asemenea, ca și în cazul fiicei mele vitrege, nu am văzut-o niciodată atât de bolnavă! Pentru ea, un simplă răceală se transformă într-un coșmar.

Despre taberele de carantină

Când s-au înființat prima dată, reacția mea inițială a fost „Vreau să lucrez în una dintre ele.”

De ce? - mă puteți întreba. Pentru că, asemeni altora, îmi era teamă că acestea vor deveni lagăre pentru cei nevaccinați. Fiind o persoană vaccinată, îmi doream un loc de muncă acolo ca să le pot oferi oamenilor închiși acolo – celor nevaccinați – posibilitatea de a-și face auzită vocea! Am vrut să înregistrez poveștile lor despre tratamentul incorect și hărțuirea la care au fost supuși, despre izolarea, despărțirea de cei dragi și ruptura de viața lor normală. Aș face acest lucru și astăzi. Nu sunt foarte pricepută la tehnologie, dar aș vrea să fac cunoscute aceste dovezi/povești, așa cum ar trebui să fie.

Lumea din jurul meu s-a schimbat

Recent am observat o creștere a numărului problemelor de sănătate mintală, al sinuciderilor și o creștere masivă a numărului persoanelor fără adăpost.

Unde lucrez, este un spațiu vast unde trăiesc oameni în corturi. De când cu așa-zisa pandemie, am constatat creșterea numărului de persoane (inclusiv femei singure cu copii și animale de companie/persoane cu probleme medicale severe) care trăiesc în corturi în are liber. Ei au grijă unii de ceilalți pentru că guvernului acestei țări nu îi pasă. Obișnuiam să stau afară seara în pauză, dar a trebuit să renunț să mai fac asta pentru că inevitabil dădeam peste o persoană sinucigașă sau fără adăpost. Îmi este sfâșiată inima! Supraviețuiesc de la săptămână la săptămână. Nu am nicio putere sau pregătire ca să îi ajut pe acești oameni.

(…) Către premierul Mark McGowan: Vă detest. Ați impus obligatoriu seruri experimentale, când nu era necesar și fără a le fi oferite informații complete oamenilor. Ați mințit!

Minciuni constante, absolut nicio dezvăluire de informații și fapte/cifre mușamalizate! Dacă eu sau altcineva am fi făcut așa ceva la slujba noastră, am fi fost concediați imediat.(...)

Prim-ministrul Scott Morrison (…) i-a mințit în mod flagrant pe toți australienii. El a declarat că „Nu va exista obligativitatea [vaccinării].” În calitate de prim-ministru al acestei țări, ar fi putut interveni și preveni genocidul intenționat, dar nu a făcut nimic! Morrison este la fel de vinovat și trebuie să fie tras la răspundere pentru ceea ce a ignorat și a lăsat să meargă înainte. Noul nostru prim-ministru, Anthony Albanese, a refuzat să recunoască existența vătămărilor în urma vaccinării, nu I-a tras la răspundere pe premieri și permite să aibă loc și acum discriminarea detestabilă la adresa celor nevaccinați.

De fiecare dată când oficialilor guvernamentali li s-a cerut dovezi/cifrele celor afectați de vaccin/statisticile reale, cum au răspuns? Evitând întrebările și făcând ca tocmai persoanele care doresc aceste informații să pară a fi pericolul. În timp ce ne forțau să primim aceste „vaccinuri sigure și eficiente”. Unde este dovada reală că așa sunt [aceste seruri]? Nu există nicio dovadă!

Nu mi-am dat seama cât de puternic îmi este sentimentul de revoltă decât după ce am început să scriu. Furia mea este atât de mare în fața rețelei de minciuni și a ascunderii faptelor reale! Când vor fi trași la răspundere? Sper că se va întâmpla asta în timpul vieții mele, îmi doresc fierbinte acest lucru. Cum pot ei să îi eticheteze pe cei nevaccinați ca fiind „un risc”? Mințile copiilor au fost otrăvite, viețile oamenilor au fost puse în așteptare și perturbate atât de grav… TOTUL PENTRU UN EXPERIMENT. Nu este diferit de așa-numitul vaccin împotriva poliomielitei (o rudă de-a mea a devenit infirmă din cauza acestuia), de vaccinurile MMR, de tratamentul cu talidomidă și lista poate continua.
 
Când vor fi trași la răspundere acești ticăloși?”