ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cuvintele lui i-au emoționa pe cititori, iar scrisoarea acestuia s-a viralizat în mediul online, fiind distribuit de zeci de mii de ori.

Mesajul unui tânăr, pe nume Josh Streeter, din Florida, SUA, a emoționat întreg mapamondul. 

Bărbatul și iubita lui, Ariana Ward, așteptau venirea pe lume a primului lor copil, iar Josh, uluit de chinul, dar și clipele minunate, prin care trece o femeie însărcinată, a postat pe pagina lui de Facebook o scrisoare pentru toți bărbații care se pregătesc să devină tătici, în care le spune tot ce a învățat el din această experiență și cum ar trebui să-și trateze partenerele.  

Iată mesajul bărbatului:

„Sarcina iubitei mele este cea mai tare experiență pentru mine. Am învățat multe lucruri pe care credeam ca le știu deja. Îți dă frustrare, nervi, dar te face să iubești din ce în ce mai mult, să îți pese mai mult decât oricând, îți dă răbdare și te învață ce e acela respect. Acum văd sarcina cu alți ochi.

Este multă „muncă”, dar este și un moment foarte emoționant. Fiecare secundă din această perioadă contează. Sarcina a preluat controlul asupra corpului logodnicei mele. E stresată, are dureri, merge des la baie, are grețuri toată ziua. Le doare, obosesc, devin emotive și nu știu să îți spună de ce. Dar aici intervii tu. Fă-o să înțeleagă că nu este nicio problemă dacă plange, dacă se supără, dacă se enervează sau începe să râdă în hohote ca din senin. Fă-o să se simtă o regină. Pentru ca în burtica ei se dezvoltă o viață, iar pentru mine asta este incredibil.

Dă-i motive să zâmbească în fiecare zi. Începe să se vadă altfel atunci când se privește în oglindă, hormonii ei o iau razna, se îngrașă. Atunci va avea impresia că își pierde din frumusețe. Adevărul este ca în perioada asta e mai frumoasă ca niciodată.

Ca un viitor tată și un logodnic căruia chiar îi pasă, pot să spun cu mâna pe inima că asta e cea mai bună școală. Fii acolo când are nevoie. Fii tatăl copilului ei de care are nevoie. Iubește-o și reamintește-i cât de frumoasă este. Este cea mai frumoasă experiență prin care am trecut. Am învățat multe despre mine. Am învățat prin ce trec femeile. Vă respect enorm.

Acum văd sarcina cu alți ochi de când am ajuns să fiu și eu implicat în asta. Asta este cea mai bună școală pe care o poate face un bărbat”, a scris tânărul.

Josh și iubita lui sunt acum părinții unui băiețel superb, de care sunt foarte mândri.