ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cifrele Uniunii Europene confirmă colapsul cultural al Europei. Potrivit datelor publicate de Eurostat,  în anul 2017 numărul de decese a depășit numărul nașterilor în rândul populației native din Europa, scrie wnd.com.

Biroul Eurostat a publicat raportul înainte de Ziua Mondială a Populației.

Astfel, UE a înregistrat 5,3 milioane de decese și 5,1 milioane de nașteri în 2017, în timp ce populația globală a crescut de la 511,5 milioane la 512,6 milioane din cauza imigrației.
 
Conform datelor Eurostat, se poate constata că Irlanda a păstrat cea mai mare rată a natalității și cea mai mică rată a mortalității din UE, făcând ca creșterea naturală a populației sale să fie de cinci ori mai mare decât media UE. Nașterile au continuat să depășească numărul de decese și în Cipru, Luxemburg, Franța, Suedia și Regatul Unit.

Brian Stewart comentează pentru „The Federalist” că Europa „importă o masă considerabilă de oameni pe baza ipotezei potrivit căreia o mai mare diversitate într-o societate aduce după sine, în mod invariabil, tot mai multă toleranță”.
 
„Mai grav este că acest aflux masiv a fost însoțit de o evlavie ferventă islamică, iar acest lucru este de două ori periculos ", a spus el.  Soluția, spune Stewart, este ca europenii să „insiste că, în ciuda păcatelor din trecut, au drepturi și îndatoriri în prezent. Ei ar putea să renunțe la repulsia lor la putere care s-a transformat într-o aversiune față de istorie. Ar putea chiar să ia în considerare creditarea anumitor forme de creștinism pentru contribuțiile lor la civilizație”.