O dispută între migranți din Sri Lanka, în care doi indivizi l-au atacat  pe un al treilea cu o macetă, s-a transformat într-un act de barbarie.  Atacul nu s-a comis într-un oraș din Orientul Mijlociu, ci la Paris, unde victima a fost scalpată și i-s a tăiat o mână.

Atacul a avut loc luni seara într-un restaurant din arondismentul 10 al orașului, departe de zona populată de migranți, La Chapelle din nordul Parisului, informează RTL. Potrivit sursei citate, cei doi atacatori, purtând atât hanorace și aveau fețele acoperite, au intrat în restaurant în jurul orei 21:30,  înarmați cu o macetă și o sabie. Într-o fracțiune de secundă s-au năpustit asupra victimei, scalpând-o și retezându-i mâna, informează site-ul breitbart.com.
 
Tânărul de 35 de ani care a fost atacat este, de asemenea, membru al comunității din Sri Lanka. El se află acum în stare critică la un spital local. O sursă din cadrul poliției a susținut că motivul acestui atac brutal ar fi legat de reglarea conturilor în cadrul comunității.

Acesta este cel mai recent atac violent care are loc în capitala Franței. Luna trecută, un individ beat a înjunghiat șase persoane la întâmplare, în arondismentul 18, populat de imigranți, cinci dintre victime ajungând cu răni grave la spital. 

O săptămână mai târziu, trei imigranți din insula Capului Verde au fost arestați în suburbia din Clichy-sous-Bois, după ce au atacat un om, bătându-l și smulgându-i o ureche și o buză, pe care i le-au mâncat. Cei trei au fost arestați fiind acuzați de canibalism.

Presa franceză susține că zilnic, în Franța, au loc nu mai puțin de 777 de atacuri violente întâmplătoare. Pericolul a determinat un dezvoltator de aplicații mobile să creeze o aplicație care să permită anuitor persoane să acționeze ca escorte și săi apere pe cei care călătoresc singuri, pentru a-i păzi de astfel de agresiuni.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews