ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O solicitare pe baza legii accesului la informații depusă de un ONG a avut ca rezultat o dezvăluire bombă, care zgâlțâie administrația Biden din temeliile și așa șubrede.

Cel puțin 320.000 de imigranți ilegali au fost aduși cu avioanele în Statele Unite de administrația Biden, din 2022 încoace, a declarat Todd Bensman de la Centrul de Studii ale Imigrației.

Este vorba de sute de zboruri secrete organizate cu ajutorul unei aplicații telefonice CBP One introduse de Agenția pentru Vamă și Protecția Frontierelor a SUA.

Todd Bensman explică:

„În cadrul acestor programe de eliberare juridică condiționată, străinii care nu pot intra legal în țară folosesc aplicația CBP One pentru a cere o autorizație de călătorie și de primire umanitară temporară de pe aceste aeroporturi. Programul de primire condiționată acordă perioade de statul legal de până la doi ani, timp în care adulții sunt eligibili pentru un permis de muncă.”

Programul zboruri secrete a plasat imigranți ilegali în cel puțin 43 de orașe, mai explică Todd Bensman.

Sutele de mii de imigranți ilegali aduși cu avioanele în secret de administrația Biden se adaugă celor care trec practic fără restricții frontiera de sud, dinspre Mexic, estimați la circa 7.000 pe zi!

Reacționând la aceste dezvăluiri, catalogate de cineva drept „Trădare”Elon Musk a scris pe X:

„Trădare într-adevăr! Sosirea unui mare număr de imigranți ilegali este motivul pentru care Mayorkas (secretarul de Interne – n.red.) a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților.”

Și a adăugat:

„Importă alegători. De aceea se bat grupurile de extremă stânga atât de tare pentru a nu se mai cere actul de identitate la vot, pe motivul absurd de a proteja dreptul de a vota.”

Amintim că în 2020 a fost posibilă o fraudă electorală masivă prin participarea ilegală la vot a multor imigranți.

Or, nu poate fi o coincidență faptul că programul CBP One al lui Biden a intrat în vigoare în 2022 și acordă permise de ședere de doi ani, ceea ce înseamnă inclusiv alegerile din noiembrie 2024.

Însă Elon Musk nu se oprește aici și afirmă că se pregătește CEVA „mult mai rău decât 11 septembrie”.

Pe rețelele de socializare americane se vorbește intens despre pregătirea unui Scenariu-Catastrofă (război, atentate, atac cibernetic, extratereștri, pană de curent) prin care Deep State să nu piardă puterea la alegerile din 2024.

Știe Elon Musk ceva în plus?