ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un discurs la Casa Albă, președintele Statelor Unite le-a cerut americanilor – în special liderilor de opinie – să își cenzureze opiniile în legătură cu restricțiile COVID. Mai ales cu vaccinarea.

Joe Biden a îndemnat întreaga opinie publică să se conformeze cu ceea ce administrația le cere să facă, în condițiile în care a apărut o nouă variantă COVID.

Adică să se supună fără să crâcnească noilor restricții. Și, probabil, vaccinării cu o nouă doză.

Iată ce a afirmat Biden printre bâlbâieli:

„Ceea ce spun liderii contează, în materie de încredere a oamenilor în lucruri despre care nu sunt siguri.

„Iar unul din aceste domenii – ați văzut ce s-a întâmplat cu criza... criza sanitară pe care am avut-o și care ne-a costat... am pierdut aproape un milion de oameni.

„Și, pe măsură ce trecea timpul, erau din ce în ce mai multe voci care spuneau: Nu, nu, nu... Nu e nevoie să faci acel vaccin. Nu e nevoie să fii... să te... nu e nevoie...

„Avem acum o nouă variantă de COVID, și avem mijloace să o combatem.

„Aș dori să îi îndemn pe cei din viața publică și din ambele partide politice, sau care nu fac parte din partidele politice, să fie precauți în legătură cu... cu lucrurile uneori incitatoare pe care le spuneți despre asta, pentru că este în joc viața oamenilor.”

Întregul discurs bălmăjit al lui Biden cu privire la noul val care se pregătește poate fi rezumat în două cuvinte: Ciocu’ Mic!