ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legăturile lui Trump cu Rusia s-au dovedit un fals uriaș. Acum, este pe cale să fie dovedit în justiție și rolul direct pe care Hillary Clinton l-a avut în această afacere murdară.

Fostul șef al campaniei electorale a lui Hillary Clinton a declarat că aceasta personal a dispus răspândirea informațiilor false despre o așa-zisă legătură dintre Trump și o bancă din Rusia.

Robert Mook, care a coordonat campania lui Clinton în 2016, a depus mărturie vineri în instanță în dosarul împotriva fostului avocat al campaniei lui Clinton, Michael Sussmann.

Mook a fost presat de acuzare să facă precizări despre afirmațiile care susțineau legătura lui Donald Trump cu banca rusă Alfa Bank.

El a răspuns că a aflat despre această presupusă legătură de la fostul avocat general al echipei electorale a lui Clinton, precizând că se cunoștea că aceste informații nu erau dovedite.

Mook a afirmat că a discutat despre informații într-un cadru în care se aflau mai mulți responsabili ai echipei de campanie dar și Clinton personal:

„Nu îmi mai aduc aminte exact conținutul discuției, dar teoretic discuția a fost de genul «hei, avem asta și dorim să o dăm unui reporter».”

Mook a recunoscut că „ea (Hillary Clinton) a fost de acord” ca informațiile despre presupusa legătură dintre Trump și banca rusă să fie răspândite în presă.