ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legăturile lui Trump cu Rusia s-au dovedit un fals uriaș. Acum, este pe cale să fie dovedit în justiție și rolul direct pe care Hillary Clinton l-a avut în această afacere murdară.

Fostul șef al campaniei electorale a lui Hillary Clinton a declarat că aceasta personal a dispus răspândirea informațiilor false despre o așa-zisă legătură dintre Trump și o bancă din Rusia.

Robert Mook, care a coordonat campania lui Clinton în 2016, a depus mărturie vineri în instanță în dosarul împotriva fostului avocat al campaniei lui Clinton, Michael Sussmann.

Mook a fost presat de acuzare să facă precizări despre afirmațiile care susțineau legătura lui Donald Trump cu banca rusă Alfa Bank.

El a răspuns că a aflat despre această presupusă legătură de la fostul avocat general al echipei electorale a lui Clinton, precizând că se cunoștea că aceste informații nu erau dovedite.

Mook a afirmat că a discutat despre informații într-un cadru în care se aflau mai mulți responsabili ai echipei de campanie dar și Clinton personal:

„Nu îmi mai aduc aminte exact conținutul discuției, dar teoretic discuția a fost de genul «hei, avem asta și dorim să o dăm unui reporter».”

Mook a recunoscut că „ea (Hillary Clinton) a fost de acord” ca informațiile despre presupusa legătură dintre Trump și banca rusă să fie răspândite în presă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews