ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mike Johnson, ales cu câteva zile în urmă președinte al Camerei Reprezentanților, a afirmat că decizia de Învinuire contra lui Joe Biden va fi luată cât de repede.

Cu câteva săptămâni înainte de a fi destituit, predecesorul lui Johnson, Kevin McCarthy, a anunțat o anchetă în privința comportamentului președintelui Biden în septembrie.

Ancheta vizează acuzațiile de corupție la adresa președintelui și a familiei sale, în special a fiului acestuia, Hunter Biden.

Investigația pentru procedura de impeachment al șefului de la Casa Albă a fost întreruptă timp de câteva săptămâni, ca urmare a crizei de după destituirea lui McCarthy.

După instalarea sa în poziția cheie de președinte al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson pare hotărât să meargă cu procedura până la destituirea lui Joe Biden.

Un proces de Impeachment și o eventuală criză politică la vârful Statelor Unite, cu un an înainte de alegeri și pe fondul crizelor din Ucraina și Gaza, va complica și mai mult tabla de șah mondială.