ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serghei Narîșkin, președintele Dumei de Stat a Rusiei a declarat că Organizația Tratatului Atlanticului de Nord este o „tumoare canceroasă" a Europei și spune că aceasta ar trebui să fie dizolvată, scrie TASS, informează Agerpres.

"Am o relație specială cu această organizație, care cred că este o tumoare malignă a întregului continent european", a spus Narîșkin la o întâlnire cu reprezentanții Adunării Naționale.

Potrivit declarațiilor lui Narîșkin, dizolvarea Alianței este necesar să se facă în mai multe etape.

„Mai întâi de toate trebuie excluse Statele Unite ale Americii. După care, întreaga organizație ar putea fi dizolvată fără probleme", a afirmat șeful Camerei inferioare ruse.

În ceea ce privește aderarea Muntenegrului la NATO, acesta a spus că populația statului este împărțită în două. 

Serghei Narîșkin a mai spus că de curând, Duma de Stat a adoptat un apel către Parlamentul Muntenegrului, către foruri legislative din țări NATO și în state membre ale Adunării Parlamentare a OSCE prin care solicita refuzul unei astfel de cereri.

Președintele Dumei de Stat a Rusiei se află pe lista oficialilor ruși care au interdicție de a intra în statele membre ale Uniunii Europene după sancțiunile impuse UE Rusiei în urma anexării Crimeii și pentru implicarea în conflictul din estul Ucrainei.