ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-un interviu acordat Bloomberg, Albert Bourla, șeful companiei Pfizer, a vorbit despre modul în care compania sa navighează în pandemie. Întrebat dacă Vaccinul Covid va deveni precum vaccinul anual împotriva gripei, Borurla a răspuns afirmativ, susținînd că, cel mai probabil, covid-19 va rămâne printre noi.

„Nu aș exclude asta. Dacă m-ați fi întrebat acum două luni, aș fi spus că da, este o posibilitate. Dacă mă întrebați astăzi, cred că DA, este o mare posibilitate. Nu știm încă, dar se pare că Covid a venit ca să rămână”. 

El susține că deja există „instrumentele pentru a ajuta ca noul coronavirus să fie ca gripa sezonieră. „Asta înseamnă că nu ne va deranja viața sau economia. Trebuie doar să fim foarte atenți la urmărirea noilor tulpini. Și trebuie să fim foarte atenți la vaccinarea oamenilor”.

Pentru cei care se tem să se vaccineze, șeful Pfizer a transmis următorul mesaj: „Dacă nu vă veți vaccina, deveniți veriga slabă, care permite reproducerea acestui virus. Așadar, vă rog să vă gândiți de două ori înainte de a lua o astfel de decizie. Și nu lăsați frica să vă împiedice”.
 
Albert Bourla recunoștea, de altfel, că Pfizer nu este încă „sigură” dacă vaccinul său va împiedica transmiterea coronavirusului, susținând că „este ceva care mai trebuie examinat”, potrivit The Hill.
 
Interesant este însă ce declara la finele anului trecut Dr. Mike Yeadon, fostul vicepreședinte al companiei Pfizer, specialist în alergii și infecții respiratorii. Afirmațiile sale au fost publicate integral de site-ul LifeSiteNews, iar ActiveNews le-a a preluat.
 
Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând cercetări în domeniul medicamentelor (pentru alergii și probleme respiratorii) în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer având cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu, scria:
 
„Nu este absolut nicio nevoie de vaccinuri pentru eradicarea pandemiei. Nu am auzit niciodată asemenea prostii privind vaccinurile. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși cu un vaccin care nu a fost testat pe subiecți umani!”
 
„Orice astfel de propuneri privind o vaccinare universală”, scria Yeadon, „nu sunt doar complet inutile, ci, dacă sunt făcute folosind orice fel de constrângere, sunt ilegale. Aș înțelege și aș lua în considerare acceptarea utilizării timpurii a unui vaccin, numai dacă se face cu consimțământul complet informat. Dar chiar și atunci, numai dacă este administrat celor mai vulnerabili din comunitatea noastră. Alte propuneri au pentru mine mirosul răului și mă voi opune lor la fel de energic cum am  făcut și când am urmărit pandemia până acum", explica el.