ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kever, a avut o atitudine dură la adresa liderului ucrainean Volodimir Zelenski.

Felul răstit și agresiv în care a cerut ajutorul altor țări pentru a lupta împotriva agresiunii Rusiei demonstrează că președintele de la Kiev are „probleme mintale”, a spus Kever într-o declarație televizată.

Politicianul ungur a afirmat că nu își amintește să mai fi văzut pe scena politică internațională ca șeful unei țări care are nevoie de ajutor „să ridice vocea la adresa cuiva”, așa cum a făcut Zelenski atunci când a cerut sprijinul Ungariei sau Germaniei.

Laszo Kever a declarat:

„În mod normal, cineva care are nevoie de ajutor îl cere în mod politicos. Este insistent, dar nu somează și nu amenință. În mod normal, dușmanii sunt cei amenințați, nu cei cu care vrei să fii prieten. Aici e vorba de niște probleme mintale.”

De asemenea, șeful parlamentului de la Budapesta a avertizat că, după război, minoritatea maghiară din Ucraina ar putea fi obligată să părăsească această țară, dar nu a oferit alte explicații.