ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O cercetare sociologică efectuată la comanda agenției Associated Press arată că majoritatea zdrobitoare a americanilor consideră că Joe Biden e prea bătrân pentru a candida.

Nu mai puțin de 77% dintre americani afirmă că actualul președinte este prea vârstnic pentru a exercita încă un mandat, arată sondajul realizat de AP și NORC.

În ce privește repartizarea pe grupe de alegători, nu este nici o surpriză că 89% dintre electorii Republicani îl văd pe Biden depășit.

Cu adevărat surprinzător este procentul Democraților care împărtășesc această idee: 69%. Mai mult de doi din trei!

Potrivit sondajului, termenii favoriți prin care americanii îl descriu pe Biden sunt:

-        26%: „bătrân”, „depășit”, „îmbătrânit”, „bătrâior”;

-        15%: „lent”, „confuz”, „rătăcit”.

Același sondaj mai arată că mai puțin de 50% dintre americani consideră că Donald Trump este prea bătrân pentru un nou mandat.

Se vehiculează tot mai intens ideea că Sistemul care îi trage în prezent sforile lui Biden nu îl va mai lăsa să candideze încă o dată. A devenit prea periculos.

Gafele sale sunt tot mai dese, momentele de rătăcire și căderile (la propriu) la fel. Idem scandalurile de corupție ale clanului Biden. Nemulțumirile populației din cauza degradării accelerate a nivelului de trai, a securității personale, a invaziei de imigranți peste o graniță de sud care practic nu mai există sau a îndoctrinării și sexualizării copiilor  – toate acestea se sparg în capul lui Biden.

În plus, până și Democrații încep să fie deranjați de hărțuirea juridică menită în mod evident să îl scoată pe Donald Trump din cursa electorală, în care l-ar umili pe un Joe Biden senil, incapabil să mai citească după prompter, necum să vorbească liber.

Evocarea spectrului unui nou Război Civil nu a fost nici ea atât de mult invocată ca în prezent.

De aceea, este probabil că sondajul AP constituie semnalul pentru înlocuirea lui Joe Biden cu un alt candidat Democrat agreat de Sistem.

Probabil guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, sau Michelle Obama. Sunt însă posibile și surprize.