Senatorul american republican Marco Rubio a declarat că în America de astăzi dacă nu sprijini căsătoria între persoane de acelaşi sex "eşti automat catalogat drept homofob şi o persoană stăpânită de ură" şi că următorul pas din această strategie este "să se argumenteze că predarea creştinismului constituie un discurs al urii".

"Suntem pe punctul de a argumenta că predarea creştinismului este de fapt un discurs al urii", a spus senatorul Rubio într-un interviu acordat pe 26 mai publicaţiei CBN News.

"Acest lucru se întâmplă deoarece societatea noastră a ajuns în punctul în care dacă nu sprijini  căsătoria între persoane de acelaşi sex eşti catalogat drept homofob şi o persoană stăpânită de ură", a continuat acesta întrebându-se "care este următorul pas după acest lucru?"

"După ce au terminat atacul asupra indivizilor, următorul pas va fi să argumenteze că predarea creştinismului, catehismul Bisericii Catolice, este de asemenea un discurs al urii şi că acest lucru reprezintă un pericol real şi actual", a mai afirmat Rubio.

Rubio a vorbit în interviu şi despre importanţa familiei tradiţionale.

"Familia este celula de bază a societăţii. Este primul şi cel mai important guvern. Este prima biserică. Familia este singura şi cea mai importană instituţie în societate. A existat înaintea guvernului. A existat înaintea legilor", a explicat senatorul american.

Părinţii lui Rubio au părăsit Cuba în 1956 şi au devenit cetăţeni americani în 1975. Marco Rubio s-a născut în Miami, Florida, în mai 1971. El şi soţia sa au patru copii.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews