ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul australian Malcolm Roberts a declarat, într-o audiere, că pandemia de Covid-19 a fost „planificată și coordonată la nivel global” cu zeci de ani înainte.

„Este clar că a fost [un plan] coordonat la nivel global. Este, de asemenea, clar că a fost conceput nu de șase luni, nu de doi ani, ci de-a lungul a decenii”, a declarat senatorul Roberts într-o audiere recentă de anchetă privind Covid-19. 

„În această țară au fost făcute modificări în legislație pentru a putea fi controlați medicii și oamenii. Dar oamenii se trezesc. Știm că totul a fost o făcătură. Și am fost induși în eroare.”

„Dar vă vom urmări, [pe voi] oamenii care sunteți vinovați”, a adăugat senatorul Roberts. „Vă vom urmări și vă vom trage la răspundere. Și vă vom expune agenda globală, astfel încât oamenii din Australia să poată fi liberi în viitor.”
 
Mai jos, video cu afirmațiile sale: