ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul american Ron Johnson a spus vineri telespectatorilor Fox News că „un grup de elite” a lansat în mod intenționat pandemia de COVID-19, ca parte a unei agende a Noii Ordini Mondiale pentru depopularea planetei, transmite thepeoplesvoice.tv.  

Moderatoarea emisiunii de la Foxnews, Maria Bartiromo, l-a întrebat pe senatorul republican de ce guvernul a colaborat cu Big Tech pentru a împiedica poporul american să afle despre efectele secundare ale vaccinurilor toxice COVID, iar Johnson a răspuns: „Totul a fost planificat în prealabil de un grup de elite”.
 
Senatorul american Ron Johnson a declarat că „un grup de oameni foarte puternici" a pus la cale în mod intenționat pandemia pentru „a prelua controlul total asupra vieților noastre".  „Totul a fost planificat în prealabil de un grup de oameni de elită... Evenimentul 201... Acest lucru este foarte îngrijorător în ceea ce privește... ceea ce continuă să fie planificat pentru pierderea libertății noastre... Ne confruntăm cu un grup de oameni foarte puternici.”
 
Potrivit lui Johnson, complotul face parte dintr-o agendă globalistă legată de Evenimentul 201, organizat de Bill Gates și Klaus Schwab, între alții.

La 18 octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru securitate sanitară a găzduit Evenimentul 201 la New York, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Bill și Melinda Gates.

Evenimentul 201 a fost un exercițiu de pandemie la nivel înalt, care a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca primele cazuri de COVID-19 să fie detectate în China. 

Senatorul Johnson a adăugat: Evenimentul 201 a avut loc la sfârșitul anului 2019, înainte ca noi ceilalți să știm despre această pandemie. Acest lucru este foarte îngrijorător în raport cu ceea ce s-a întâmplat, ceea ce se întâmplă, ceea ce continuă să se planifice pentru pierderea libertății noastre. [E un plan care] trebuie expus, dar, din păcate, sunt foarte puțini oameni, chiar și în Congres, care sunt dispuși să cerceteze. Toți au impus vaccinul. Ei nu doresc să fie informați despre faptul că vaccinurile au provocat vătămări și au cauzat moarte. Mulți oameni pur și simplu nu vor să recunoască că au greșit și vor face tot ce le stă în putință ca să nu se dovedească faptul că au greșit. Vorbim de un grup foarte puternic de oameni aici.”
Infowars.com relatează: Senatorul i-a lăudat pe jurnaliștii care sunt dispuși să-și riște reputația pentru a combate narațiunile mass-media dominante cu privire la Covid, spunând: „Avem nevoie ca adevărul să fie expus, avem nevoie de mai mulți americani care să audă adevărul, să li se prezinte adevărului, să deschidă ochii și să înțeleagă ce se întâmplă în această țară.”

„Mergem pe o cale foarte periculoasă. Este o cale trasată și planificată de un grup de elite care doresc să preia controlul total asupra vieților noastre și asta fac puțin câte puțin. O fac prin creșterea cheltuielilor guvernamentale, creșterea dimensiunii guvernului, preluarea OMS. Aceste amendamente care vor fi votate în 2024 în cadrul OMS sunt înspăimântătoare și riscul este să ne lase total fără suveranitate. Oamenii trebuie să deschidă ochii la pericolele momentului.”

Statele Unite nu sunt singura țară care riscă să fie distrusă de Noua Ordine Mondială a globaliștilor, deoarece planul este ca elita să conducă întreaga omenire.

La începutul acestei săptămâni, președintele globalist brazilian „Lula” le-a spus în mod explicit cetățenilor țării sale că va permite unui guvern global sau ONU să înlocuiască constituția propriei sale țări în caz de urgență.  

Este imperativ ca mai mulți lideri precum senatorul Johnson să vorbească înainte ca republica pentru care au luptat și au murit strămoșii noștri să fie complet distrusă, scrie thepeoplesvoice.tv. VIDEO: