ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele sârb Aleksandar Vucici l-a invitat pe omologul său american Donald Trump să efectueze o vizită oficială în Serbia, printr-un mesaj de felicitare transmis cu prilejul Zilei Independenței SUA, relatează site-ul B92.net.

„Mi-ar plăcea să vă invit încă o dată în Serbia, ca primul președinte care să ne viziteze după aproape 40 de ani. Vizita dumneavoastră ar avea o importanță majoră în dezvoltarea cooperării celor două state”, a declarat Vucici, în felicitarea adresată lui Donald Trump.

Președintele sârb a afirmat că este recunoscător pentru ajutorul acordat de Statele Unite, în special în eforturile Serbiei de a „menține pacea și stabilitatea în Balcanii de Vest”.

Vucici, a declarat în luna mai că Belgradul va continua demersurile pentru aderarea Serbiei la Uniunea Europeană, însă a adăugat că țara sa va continua să-și dezvolte relațiile cu Rusia și China.