Președintele sârb Aleksandar Vucici l-a invitat pe omologul său american Donald Trump să efectueze o vizită oficială în Serbia, printr-un mesaj de felicitare transmis cu prilejul Zilei Independenței SUA, relatează site-ul B92.net.

„Mi-ar plăcea să vă invit încă o dată în Serbia, ca primul președinte care să ne viziteze după aproape 40 de ani. Vizita dumneavoastră ar avea o importanță majoră în dezvoltarea cooperării celor două state”, a declarat Vucici, în felicitarea adresată lui Donald Trump.

Președintele sârb a afirmat că este recunoscător pentru ajutorul acordat de Statele Unite, în special în eforturile Serbiei de a „menține pacea și stabilitatea în Balcanii de Vest”.

Vucici, a declarat în luna mai că Belgradul va continua demersurile pentru aderarea Serbiei la Uniunea Europeană, însă a adăugat că țara sa va continua să-și dezvolte relațiile cu Rusia și China.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews