ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciile secrete britanice, inclusiv MI6, urmează facă angajări masive. În procente, numărul spionilor va crește cu aproximativ 15%.

Presa din Regatul Unite spune că serviciile secrete vor primi și mai mulți bani, dar bine ar fi ca britanicii să învețe din greșelile francezilor. Aceștia au mărit bugetul destinat luptei cu terorismul, dar după cum s-a văzut, fără prea mult succes.

După atentatele de la Charlie Hebdo de la începutul anului, Guvernul de la Paris a alocat 750 de milioane de euro supliment pe trei ani pentru ministerele Apărării și de Interne. Francezii își propuneau să angajeze și aproape 2.700 de oameni care să apere țara de teroriști.

Un oficial al guvernului turc a declarat că Franța a fost avertizată de mai multe ori cu privire la posibilitatea unui atac kamikaze, dar nu a primit nici un răspuns, potrivit digi24.ro.