ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oricât de șocant ar putea părea titlul el trebuie să vă șocheze pentru că, în curând, aceasta vor auzi și copiii Dvs la școală, dacă nu au auzit deja. 22 de țări au luat atitudine în cadrul Comisiei pentru Populație și Dezvoltare a Organizației Națiunilor Unite și au împiedicat adoptarea rezoluției prin care se introducea o educație sexuală explicită copiilor din întreaga lume.
 
„Educația sexuală cuprinzătoare (CSE) depășește cu mult educația sexuală și reprezintă un atac periculos asupra sănătății și inocenței copiilor...", afirmă  Dr. Michelle Cretella, președinte al Colegiului American al Pediatrilor. Aceasta cuprinde, conform programului susținut de UNICEF următoarele aspecte edificate de pagina Stop CSE, publicată de o organizație internațională de apărare a Familiei, care ne oferă și un film documentar în limba românăhttp://vimeo.com/220590494/9cdc67fd26 pe acest subiect:
 
Normalizarea sexualui anal și oral, a masturbării, avorturilor și contracepției în rândul copiilor. Extras din Program:
 
 
 
Țările s-au unit pentru a se opune „educației sexuale complete” predate copiilor. Luna trecută, 22 de țări din Asia, Africa, Orientul Mijlociu și Europa de Est s-au opus unei rezoluții impuse de administrația Biden, Uniunea Europeană și alte țări occidentale, rezoluție care avea scopul de a introduce educația sexuală pentru copii, după cum a raportat Centrul pentru Familie și Drepturile omului

„Educația sexuală completă” propusă în rezoluție este predată în unele țări africane și asiatice și încurajează copiii să se implice în obținerea plăcerii sexuale, masturbare și transgenderism.

Cele 22 de țări care se opun educației sexuale pentru copii sunt Algeria, Belarus, Brunei Darussalam, Camerun, Republica Democrată Congo, Egipt, Eritreea, Etiopia, Gambia, Irak, Iran, Libia, Mali, Mauritania, Nigeria, Siria, Federația Rusă, Arabia Saudită, Senegal, Yemen, Uganda și Zimbabwe.

Cu o seară înaintea conferinței, reprezentantul permanent al Republicii Moldova la ONU, Gheorghe Leucă, reciclat de Maia Sanda din activul special, a prezentat un proiect final care pledează pentru educația sexuală predată copiilor, în ciuda obiecțiilor din partea celor 22 de țări prezentate la începutul săptămânii, potrivit LifesiteNews. Proiectul includea un nou paragraf care susține asigurarea accesului copiilor la avort, contracepție și la alte servicii de „sănătate a reproducerii” fără consimțământul din partea părinților.

Totuși, țările cu orientări tradiționale l-au respins, zeci de delegați pronunțându-se împotriva rezoluției propuse și exprimându-și „îngrijorări serioase și dezamăgirea”. După ore întregi de dezbateri, ambasadorul Moldovei la ONU a fost nevoit să-și revoce rezoluția.

Delegatul din Pakistan a condamnat țările occidentale pentru că refuză să ofere sprijin educațional țărilor care refuză să introducă educația sexuală și pentru că acestea își impun agenda asupra altor țări, spunând: „Prioritățile unei țări nu pot fi prioritățile tuturor [statelor]”.

„De dragul impunerii educației sexuale complete, am compromis educația pentru toți”, a adăugat aceasta, dezvăluind că, în timp ce educația sexuală a devenit o chestiune de primă importanță, 263 de milioane de copii nu au acces la educație de bază, nu dispun de salubritate, cărți și alte aspecte ale infrastructurii educaționale.

De asemenea, delegatul din Egipt a criticat țările occidentale pentru că au refuzat să recunoască „dreptul prioritar” al părinților privind educația și creșterea copiilor lor, în ciuda faptului că acest drept face parte din Declarația Universală a Drepturilor Omului.

„Textul din Declarația Universală a Drepturilor Omului nu este acceptabil pentru aceleași delegații care ne predau nouă despre [cum trebuie manifestată] o atitudine constructivă”, a adăugat acesta.

În ultimii ani, ONU a continuat să-și impune agenda asupra țărilor non-occidentale mai mici. Anul acesta, ONU a anunțat un viitor raport care propune un nou cadru de abordare a tensiunilor dintre libertatea religioasă și interesele LGBT, abordare cu privire la care experții în libertatea religioasă prevăd că le va oferi susținătorilor LGBT un nou instrument prin care să diminueze drepturile grupurilor religioase.

Totuși, țările cu orientări tradiționale se opun acestei propuneri. Luna trecută, președintele Ugandei Yoweri Museveni, care a fost atacat în mod repetat de liderii occidentali pentru negarea fermă a agendei LGBT, a vorbit în weekend, la prima Conferință interparlamentară privind valorile familiei și suveranitatea. Tema evenimentului a fost „Protejarea culturii africane și a valorilor familiei” și au participat lideri din peste 22 de țări africane și din Regatul Unit.

În mod similar, ministrul Justiției din Ungaria Judit Varga a declarat recent că Ungaria nu va face compromisuri cu privire la legile sale pro-familie și că este hotărâtă să aibă cel mai strict regim de protecție a copilului din Europa.