ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, la Mar-a-Lago, reședința lui Donald Trump din Florida, a apărut un vizitator-surpriză, fapt care a stârnit rumoare că fostul președinte și-a găsit partenerul pentru alegerile din 2024.

Vizitatorul era nimeni alta decât Kari Lake, marea învinsă în cursa electorală pentru postul de guvernator al Arizonei, în fața Democratei Katie Hobbs.

Din cauza uriașelor nereguli din procesul de vot, Lake nu și-a recunoscut înfrângerea și a anunțat că va continua lupta în justiție:

„Fiți siguri că am adunat cea mai bună și mai strălucită echipă de avocați și că examinăm fiecare cale pentru a corecta nenumăratele erori care au fost comise săptămâna trecută. Fac tot ce îmi stă în puteri pentru a repara aceste erori.”

La câteva ore după ce și-a anunțat intenția de a continua lupta, Lake și-a făcut apariția pe scena unei gale organizate de The America First Institute la reședința din Florida a fostului președinte Donald Trump.


Când a urcat pe scenă, Lake a fost ovaționată în picioare de asistență și s-a îmbrățișat cu Trump.

După ce a rostit un discurs incendiar, întrerupt adeseori de aplauze, în care a declarat că America are nevoie mai mult ca oriicând ca Donald Trump să se întoarcă la Casa Albă, charismatica fostă vedetă a Fox News a luat masa cu gazda sa.

Experiența similară cu justiția, pe care a avut-o Trump însuși după colosala fraudă electorală din 2020, inclusiv în Arizona, demonstrează că șansele lui Kari Lake de a întoarce rezultatul sunt minime.

De aceea, sunt tot mai puternice zvonurile că întâlnirea celor doi a avut drept scop să pună bazele unui tandem Trump-Lake la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.