ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce autoritățile de reglementare au închis duminică Signature Bank, au început să apară în spațiul public clipuri video produse chiar de bancă și care au devenit în scurt timp virale.

Fondatoarea platformei de investiții Grit Capital, Genevieve Roch-Decter, a postat pe rețelele de socializare câteva dintre aceste clipuri care sunt absolut halucinante.

Roch-Decter comentează:

„Este de mirare că Signature Bank s-a prăbușit?”

Și adaugă:

„Echipa lor executivă a cheltuit milioane de dolari pentru a produce clipuri video muzicale și emisiuni TV despre ei înșiși. Încercați să vă stăpâniți sila când vedeți asta.”

Într-o altă postare, ea scrie că a aflat de la cineva, care a lucrat la Signature Bank timp de câțiva ani, că echipa de conducere semăna cu cea din serialul de comedie The Office.

„Iroseau banii pe tot felul de lucruri, cum ar fi să producă parodii video.”

Și mai departe:

„Conducerea executivă și-a încercat mâna și la o combinație de scheci comic și muzical.”

Și, după ce postează încă un filmuleț aiuritor, Genevieve Roch-Decter conchide:

„Cine și-ar mai fi dat banii pe mâna tipilor ăstora după ce vedea acest clip video? Ăsta e un circ, nu o bancă.”

Amintim că, acum doi ani, Signature Bank i-a închis conturile lui Donald Trump, în timp ce încă mai era președintele Statelor Unite, declarând că nu vrea să facă afaceri cu acesta după „revolta și insurecția” din 6 ianuarie și cerându-i să demisioneze.

Să afirmi că nu mai vrei să faci afaceri cu președintele SUA și să îi ceri să demisioneze, deși oricum trebuia să plece de la Casa Albă pentru 14 zile, asta înseamnă să fii o bancă Woke.

Deznodământul era firesc:

Get Woke, go Broke!

Problema este: câte astfel de iarmaroace intitulate pompos „bănci” mai există și „au grijă” de banii noștri?