ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță a murit după ce a fost lăsată pe bancheta din spate a unei mașini, la doar două luni după ce un cuplu de homosexuali au luat-o acasă când era nou-născută.

Pe 13 iunie, în jurul orei 12.20, Diana Sofia De Los Santos a fost găsită inconștientă în SUV-ul din fața casei homosexualilor din Santee, San Diego, California (SUA), potrivit stiripesurse.ro.  

Fusese lăsată în mașină timp de mai multe ore, pe o temperatură de 63F (18 grade Celsius), când un membru al familiei a găsit-o și a sunat la 911. Fetița a fost transportată de urgență la spital, dar nu a supraviețuit.

Detectivii Biroului șerifului din San Diego County investighează modul în care Diana a fost uitată în mașină și cine a lăsat-o acolo. Nu au fost formulate acuzații.

Studiile arată că temperatura din interiorul unei mașini poate crește până la 40 de grade Celsius în doar o jumătate de oră într-o zi cu 21 de grade afară și poate ajunge la 46 de grade într-o oră. Organele corpului încep să se oprească la 42 de grade Celsius.

Homosexualii mai au un copil adoptat

Romer și Jayson De Los Santos au luat bebelușul acasă la 11 aprilie, după ce au zburat până în Arizona, unde au întâlnit-o pentru prima dată pe fetiță în spital.

Fotografiile îi arătau pe aceștia legănând bebelușul și prezentându-l celuilalt copil adoptat, în vârstă de doi ani.

Cuplul a postat un link către profilul unui site de adopții pe rețelele de socializare în noiembrie, căutând un al doilea copil.

Bebelușul a murit la spital

Paramedicii s-au deplasat de urgență la fața locului după ce s-a sunat la 911 și au încercat să o salveze pe Diana, care a fost transportată de urgență la Sharp Grossmont Hospital, unde a murit.

Vecinii au spus că ambulanța a venit și a plecat în câteva minute, iar înregistrările camerelor de supraveghere a ușii au arătat intervenția de urgență nocturnă.

Biroul medicului legist din comitat va stabili cauza și modul de deces.

Copiii nu își pot regla temperatura la fel de eficient ca adulții, iar temperatura corpului lor se încălzește de trei până la cinci ori mai repede. Insolația se declanșează atunci când temperatura corpului atinge la 40 de grade, iar organele încep să se oprească la 42 de grade.