ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După retragerea armatei siriene, jihadiștii din gruparea Stat Islamic au preluat controlul asupra orașului antic Palmira, potrvit AFP.

Rami Abdel Rahmane, directorul ONG-ului Observatorul sirian pentru drepturile omului a declarat: „SI a preluat duminică, în ciuda bombardamentelor rusești, controlul asupra totalității Palmirei după retragerea armatei siriene în sudul orașului".

Controlul asupra orașului Palmira a fost preluat, după ce tot azi aviația militară rusă a bombardat orașul-antic Palmira din Siria, obligându-i astfel de teroriștii Statului Islamic să se retragă din zonă, scrie.

Aviația militară rusă a bombardat orașul-antic Palmira din Siria, obligându-i astfel, în primă fază, pe teroriștii Statului Islamic să se retragă din zonă.

Ministerul rus al Apărării a confirmat că avioanele sale au lansat 64 de raiduri și au ucis peste 300 de militanți în cursul operațiunii, pentru a sprijini armata siriană.