ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apărarea antiaeriană siriană a doborât luni noaptea mai multe rachete ce au vizat baza aeriană Shayrat din provincia Homs, susține televiziunea de stat de la Damasc, fără a preciza cine ar fi lansat atacul, însă SUA au comunicat că nu desfășoară activități militare în respectiva zonă, informează site-ul agenției de știri Reuters.

Statele Unite au transmis că nu desfășoară activități militare în această regiune din zona centrală a Siriei, informează Mediafax.

„Nu există nicio activitate militară americană în zona respectivă în acest moment”, a declarat Eric Pahon, un purtător de cuvânt al Pentagonului.

Televiziunea siriană de stat a transmis că apărarea antiaeriană a înfruntat o nouă „agresiune”.
 
În urma zvonurilor că atacul cu rachete ar fi fost efectuat de Israel, un purtător de cuvânt al forțelor armate israeliene a transmis că „nu este la curent cu un astfel de incident”, informează site-ul cotidianului Times of Israel.