Apărarea antiaeriană siriană a doborât luni noaptea mai multe rachete ce au vizat baza aeriană Shayrat din provincia Homs, susține televiziunea de stat de la Damasc, fără a preciza cine ar fi lansat atacul, însă SUA au comunicat că nu desfășoară activități militare în respectiva zonă, informează site-ul agenției de știri Reuters.

Statele Unite au transmis că nu desfășoară activități militare în această regiune din zona centrală a Siriei, informează Mediafax.

„Nu există nicio activitate militară americană în zona respectivă în acest moment”, a declarat Eric Pahon, un purtător de cuvânt al Pentagonului.

Televiziunea siriană de stat a transmis că apărarea antiaeriană a înfruntat o nouă „agresiune”.
 
În urma zvonurilor că atacul cu rachete ar fi fost efectuat de Israel, un purtător de cuvânt al forțelor armate israeliene a transmis că „nu este la curent cu un astfel de incident”, informează site-ul cotidianului Times of Israel.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.