ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Conferința de Securitate de la Munchen, premierul francez, Manuel Valls, a declarat că șara sa ”nu este favorabilă” sistemului de cote obligatorii de imigranți pe care l-a propus cancelarul Angela Merkel.

"Noi nu suntem favorabili mecanismului permanent de relocare (a refugiaților). În momentul de față, trebuie să punem în aplicare ce discutăm: crearea centrelor de înregistrare a imigranților care sosesc în Europa, intensificarea controalelor la frontierele exterioare ale UE etc.â”, a susținut Valls, potrivit Le Figaro.

Acesta a insista că Uniunea Europeană trebuie să transmită foarte clar mesajul ”noi nu mai primim refugiați”.

"Franța s-a angajat să primească 30.000 de refugiați. Suntem pregătiți să-i primim pe aceștia, dar nu mai mulți", a mai accentuat premierul francez.

Declarația a fost făcută în contextul în care Merkel a susținut vineri că unele state UE ar putea fi nevoite să accepte mai mulți imigranți decât cei repartizați inițial.