ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cheag de sânge masiv de 10 inci (25 cm) a fost îndepărtat de la o persoană vie care a primit vaccinul anti-Covid-19.

Descoperirea uluitoare a fost relatată chiar în ziua de Crăciun de către renumitul antreprenor Steve Kirsch, care a menționat că proba a fost trimisă la un laborator pentru cercetări suplimentare.

„Un cheag de 10 inci a fost îndepărtat de la o persoană vie care a fost vaccinată”, a scris Kirsch pe Twitter, întrebând: „A văzut cineva așa ceva înainte de lansarea vaccinului [anti-Covid]?”

Într-o postare ulterioară, Kirsch a scris că cheagul de sânge lung de 10 inci a fost „trimis [la un laborator] pentru analiză, dar tăcere”.

„Aș dori să știu părerea laboratorului de patologie cu privire la acest monstru. Ce este aceasta? Arată mai mult ca un parazit decât ca un cheag”, a comentat un utilizator de Twitter.

„Ei păstrează tăcerea”, a răspuns Kirsch utilizatorului.

Cheagul prezentat de Kirsch pare similar cu cel observat de îmbălsămătorii care au descoperit cheaguri fibroase lungi ciudate provenind de la cadavrele pacienților vaccinați.

Vorbind în emisiunea lui Dr. Drew la începutul acestei luni, patologul Dr. Ryan Cole, a discutat despre „cheaguri de sânge lungi de un picior (30 cm)” fibroase prelevate de la pacienți decedați supuși autopsiei. „Ceea ce există în ele sunt cantități neobișnuite de proteine colectate..., există combinații neobișnuite de proteine care sunt foarte dificil de dizolvat pentru organism”, a explicat medicul.

 
Fondatorul Natural News, Mike Adams, a prezentat, în studioul Infowars la începutul acestui an, mostre incredibile de cheaguri de sânge lungi asemănătoare unei benzi de cauciuc.