ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frizerul care se ocupă de președintele francez Francois Hollande are un venit net lunar de 9.895 de euro, plătit de contribuabili, relatează presa din Franț, care a adăugat că frizerul a semnat un contract de confidențialitate și trebuie să fie disponibil non-stop.

Identificat numai ca Oliver B., frizerul președintelui și-a început contractul de cinci ani, atunci când Hollande și-a început mandatul, în 2012.

Pe lângă salariul net, frizerul se mai bucură de o serie de avantaje precum ajutor financiar pentru locuință și alte "avantaje legate de familie”, a declarat avocatul acestuia.

Slujba necesită însă un angajament total, ceea ce înseamnă că trebuie să fie disponibil non-stop și că nu are dreptul să divulge informații pe care le-ar putea afla în timpul serviciului.

"A ratat nașterea copiilor săi”, a povestit avocatul, adăugând că bărbatul a fost nevoit să își vândă propriul salon la preț redus, din cauza programului aglomerat.

Palatul Elysee a confirmat informația, precizând că frizerul se ocupă de părul lui Hollande "în fiecare dimineață și de oricâte ori este nevoie și înainte de fiecare discurs”. De asemenea, el călătorește cu liderul francez în majoritatea deplasărilor care durează mai mult de o zi.