Este mare agitație în Marea Britanie și un lung șir de controverse iscat de prima (familie?) cu sexualitate-fluidă care se pregătește pentru o transformare totală: cei doi părinți vor face operații de schimbare a genului. 

Louise și Nikki Draven sunt părinții micului Star Cloud, în vârstă de cinci ani, dar vor ca acesta să îi cunoască altfel, cu alte corpuri, unele „ideale”, până când va împlini 10 ani, scrie Daily Mail.
 
Tatăl biologic, Louise( 32 de ani) căruia copilul îi spune deja „mami” - urmează să devină femeie. Spune că schimbarea lui „a început de mult”.

Mama biologică a lui Cloud, Nikki, va fi și ea supusă unei proceduri de schimbare de sex și va deveni bărbat: adică Charlie

Cuplul din Middlesborough, al cărui copil este liber să se joace cu orice jucărie, chiar și cu păpuși, și să-și facă unghiile, spune că: „Dacă am fi așteptat până când Star ar fi fost mai mare, și-ar fi petrecut copilăria lângă niște părinți care se simțeau incompleți”.

„Nu m-am simțit niciodată confortabil ca femeie, dar mi-a luat un timp să recunosc asta. Am simțit că a ceva greșit. Așa că am făcut niște cercetări sufletești și mi-am dat seama că dintotdeauna am vrut să fiu bărbat”, spune Nikki, care va deveni Charlie.

Are însă momente în care, așa cum s-a întâmplat anul trecut, a spus că este pansexual - câteva zile purta haine de femeie, iar în altele se îmbrăca precum un bărbat.

Acum se îmbracă doar ca bărbat și își leagă sânii în fiecare zi.

Cuplul spune că micul Cloud este „încă de gen neutru” și este, 
în opinia lor, „fericit”. „El este la grădiniță, dar este sub presiunea altor copii. A venit odată acasă plângând și spunând că nu se poate juca  cu păpușile că sunt pentru fete”.
 
A urmat „ o lecție” privind teoria de gen pe care micuțul a fost obligat să o asculte, la doar cinci ani

„I- am explicat că oricine se poate juca cu păpuși și că este un lucru bun pentru când va crește și va fi tată”. Iar el ne-a răspuns: „S-ar putea să nu fiu tată. S-ar putea să fiu mamă!”. 

Cuplul Middlesborough  a provocat dispute aprinse încă de anul trecut, după ce a apărut la o serie de emisiuni TV, unde și-a spus povestea încercând să câștige simpatia publicului pentru alegerea făcută. Dacă s-au găsit și oameni care i-au susținut, au existat și comentarii extrem de dure la adresa „fluizilor”, care nu pot crește un copil normal într-o astfel de așa-zisă familie.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews