ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși majoritatea sondajelor o dau pe Hillary Clinton în fața candidatului republican, iată că sondajul care a prezis corect ultimele trei alegeri prezidențiale din SUA îl dau pe Donald Trump lider în acest moment în preferințele americanilor, cu două procente în plus față de candidatul democraților.

Donald Trump conduce în ultimul sondaj dat publicității în cursa pentru Casa Albă, acesta fiind poll-ul cu cel mai bun grad de predicție la ultimele trei alegeri prezidențiale, conform independent.co.uk.

Acesta arată că Donald Trump are un avantaj de două procente în fața democratei Hillary Clinton.

Analiștii susțin că acest rezultat este surprinzător, însă statitisticile arată cum au performat cele 11 institute de sondaje la ultimele trei campanii electorale din SUA, ceea ce dă o încredere mai mare sondajului realizat de IBD/TIPP.

Potrivit celor de la IBD/TIPP, Donald Trump este susținut de persoanele de sex masculin (48 de procente la 34), de persoanele cu venituri mici (48 de procente la 35) și de cei din mediul rural (60 de procente la 22).

În schimb, Hillary Clinton conduce în preferințele persoanelor de sex feminin (46 de procente la 38), a celor cu vâste cuprinse între 18 și 44 de ani (41 de procente la 34), a celor bogați (47 de procente la 38) și a investitorilor (48 de procente la 38).

Cel de-al 39-lea președinte al Americii trage un semnal de alarmă: SUA a ajuns o țară controlată în totalitate de oligarhi