ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O organizație pro-vaccinare finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates a descoperit că o treime dintre adulții din SUA consideră că vaccinurile COVID „au cauzat mii de decese subite unor oameni altfel sănătoși”.

Kaiser Family Foundation (KFF), care a donat pentru candidații democrați cu o marjă covârșitoare în ultimele două decenii, a publicat, pe 22 august, rezultatele unui sondaj despre ceea ce a descris drept „dezinformare în materie de sănătate”, axându-se pe afirmațiile despre „siguranța” vaccinurilor.

Așa-numitul „Sondaj pilot de urmărire a informațiilor false în sănătate” a fost realizat în perioada 23 mai - 12 iunie 2023, prin telefon și online, în rândul a 2.007 de americani selectați pentru a fi reprezentativi pentru populația națională, potrivit LifesiteNews.

Sondajul a constatat că puțin sub o treime dintre americani (31%) consideră că este „cu siguranță” sau „probabil” adevărat că Ivermectina este un tratament eficient pentru COVID, iar 27% sunt înclinați să creadă că vaccinurile anti-COVID-19 „s-a dovedit că provoacă infertilitate.”

Un procent ceva mai mic dintre americani (24%) cred că vaccinurile ROR (rujeolă, oreion și rubeolă) „s-a dovedit că provoacă autism la copii”; iar 20% cred că „au murit mai mulți oameni din cauza vaccinurilor anti-COVID-19 decât au murit din cauza virusului COVID-19”.


După cum a subliniat cardiologul, internistul și cercetătorul Dr. Peter McCullough, rezultatele sondajului sunt încadrate într-o manieră părtinitoare. Întrebările sunt grupate sub titlul „afirmații false despre COVID-19 și vaccinuri”, iar KFF presupune că fiecare afirmație este falsă, fără a o respinge în prezentarea generală a rezultatelor sondajului.

Sondajul a cercetat, de asemenea, opinii despre presupusele „afirmații false” cu privire la reproducere și arme de foc. Realizatorii sondajului au etichetat drept „falsă” concepția că este mai puțin probabil ca oamenii care dețin arme de foc acasă să fie uciși de o armă decât cei care nu dețin.

Finanțatorul KFF, Fundația Bill & Melinda Gates, a doua cea mai bogată fundație „caritabilă” din lume, a investit miliarde de dolari în cercetarea vaccinurilor, consolidând poziția KFF pro-vaccin.

Internetul a permis ca rapoartele despre vătămările și decesele provocate de vaccinurile COVID să ajungă la un public mult mai larg decât ar fi fost posibil anterior sub monopolul mass-media mainstream. Aceste instituții de presă dominante sunt, în general, beneficiarii unei finanțări generoase din partea acelorași companii farmaceutice care au produs „vaccinurile” care au generat miliarde de dolari ca „tratament” sponsorizat de guvern pentru COVID.

De exemplu, Pfizer, care a câștigat 36,7 miliarde de dolari din vaccinul său Covid la nivel mondial în 2021, a difuzat peste 2.600 de anunțuri pe Fox News din ianuarie 2019, a raportat Media Matters. Gigantul farmaceutic a sponsorizat multe alte programe TV, inclusiv CNN Tonight, ABC News Nightline, CBS Healthwatch și Good Morning America.

Prin contrast, canale media precum The Epoch Times, Children's Health Defense și Principia Scientific International, lipsite de conflicte de interese, au fost libere să evidențieze studii nenumărate, rapoarte din Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), rapoarte de caz și chiar date din studiile clinice, care arată sute de mii de cazuri de vătămări și decese cauzate de vaccinurile ARNm anti-COVID.